Tudom növelni azt achilles inamat?
Figyelt kérdés
Van akiknek nagyon szépen szeprált a bokajától, van akinek vékonyabb, vagy vastagabb, van akinek (nekem) egy henger az egész boka. Szálkás nő vagyok, aktívan sportolok. Lehet ezt valamilyen gyakorlattal (vádli növelés, nyújtás stb..) szebbé tenni? Hogy jobban kilátszódjon, vagy ez puszta genetika? Tapasztalatokra vagyok kivancsi😊júl. 12. 07:04
1/16 anonim válasza:
Ínt semmilyen gyakorlattal nem tudsz növelni.
2/16 anonim válasza:
Nővérem boxol, neki az Achilles-ina is látszik!
Meg a hat, néha 8 kockája is.
(39 éves, 180 cm magas, 62 kg)
3/16 anonim válasza:
Tudnál esetleg linket küldeni, milyen achilles ín az elképzelésed? Esetleg a vádli növelés, amit írsz, ha azt az izmod viszonylag könnyen tudod kissé növelni, az optikailag javít az összképen szerintem. Egyébiránt abban nem vagyok biztos, hogy az achilles ín genetikailag olyan amilyen, szoval egyénenként változó, vagy valamivel lehet e változtatni rajta.
4/16 anonim válasza:
Pl.: lábujjhegyre állással, lábtorna a földön, apránként lefeszíteni a lábfejet minél jobban.
6/16 anonim válasza:
Amiket írtok, azokkal az ökörségekkel nem lehet növelni egy ínt, vagy szalagot, vagy hasonló szövetet, maximum műtéttel.
7/16 anonim válasza:
Én kb. másfél centit vastagítottam az achillesemet a sétáló vádligyakorlattal, szóval nem ökörség, valszeg te nem értesz hozzá báttya.
8/16 anonim válasza:
Ott nem az ín vastagodott, mert akkor járási problémáid lennének. Nemcsak a gyógytornához és az anatómiához, de az általános iskolati biológiával sincs közöd. Vagy a csont környéki mélyizmok és kötőszövetek vastagodtak (hipertrófia), vagy semmi, de biztosan nem az ín.
9/16 anonim válasza:
De tuti, hogy az achillesem vastagodott, röntgen felvétel is van róla, megmondta az orvos is, és utána az edzőm is. Miért vitatkozol olyanról, amihez nem értesz?
10/16 anonim válasza:
Akkor hogy tudsz normálisan gyalogolni? Vagy eddig se tudtál? Nehéz testi fogyatékosként létezni? Szellemi fogyatékosság nem társul mellé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!