Szerintetek mit csinálok rosszul? (lent)
Figyelt kérdés
Próbálom röviden összefoglalni. Korábban nem sportoltam érdemben (max haverokkal néha foci, ilyesmi, de nem volt az életem része a sport), viszont egy éve (2023 júniusában) elkezdtem edzőterembe járni. Edzővel edzek, ez heti 2-4 alkalom (volt, hogy egy hét kimaradt betegség miatt vagy karácsonykor, de általában a 3 megvan, néha a 4 is). Iszom a proteinshaket (napi 2), a kreatint, a BCAA-t. Egy-két hónapja már a fehérjét is számolom applikációval,hogy meglegyen a szükséges mennyiség, de azt látom, hogy a teremben mellettem egyrészt mindenki sokkal izmosabb (magamon max annyit látok, hogy egy kicsit tónusosabb lettem, de láthatóan izmosabb nem... pl ha egy idegen ember meglát, nem mondaná meg, hogy edzeni járok), másrészt 2-3-4x akkora súlyokkal csinálják, én pedig alig bírok többet, mint egy évvel ezelőtt (kb 1 vagy 2 tárcsával többet mondjuk a triceps lenyomásnál). Tudom, hogy akiket látok a teremben, ők nem egy, hanem 5-10-15 éve edzenek, mégis kevésnek érzem a fejlődést. Igaz, a 20-as éveim végén járok, nem 13 évesen kezdtem el, de nem is IFBB világbajnok szeretnék lenni. A tanácsotokat szeretném kérni, hogy mit tudnék másképp/máshogy csinálni, mert már azon is elgondolkodtam, hogy egyszerűen genetikailag vagyok totálisan alkalmatlan erre a sportra.jún. 7. 18:28
31/38 A kérdező kommentje:
Egy évig komolyan vettem, semmi eredménye nem volt. Akkor meg mit erőlködjek? :D
jún. 7. 20:22
33/38 anonim válasza:
én pedig alig bírok többet, mint egy évvel ezelőtt
írj már számokat mennyivel mentek régen, és most mennyivel mennek a gyakorlatok?
milyen magas vagy és hány kg?
hány kg voltál mikor elkezdted?
hány éves vagy?
mennyi kalóriát viszel be?
hány sorozatot végzel egy héten/izomcsoport?
tudod mi az a bukás?
34/38 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Az a bukás, amit egy év alatt sikerült alkotnom.
jún. 7. 20:40
35/38 anonim válasza:
Pontosan! Betétet vagy tampont használsz amúgy edzésen?
36/38 A kérdező kommentje:
Legjobb, mikor azok osztják ki a kezdőt, aki segítséget kér, akiknek 50-es karjuk van... Gondolom, neked az első pár hónapban, egy évben duplájára nőtt az izomtömeged, nyilván tudod, miről beszélek, mikor egy év munkának semmi eredménye nincs.
jún. 7. 20:44
37/38 anonim válasza:
33-as vagyok.
haver, ha nem válaszolsz semmilyen érdembeli kérdésre hogy a lótúróba segítsünk?
38/38 anonim válasza:
Jó, leesett h nem komoly a dolog.
Ha mégis, légy szíves írd már le az edződ nevét, aki ilyen jól tájékozott. :)
Csak óvatosan, mert ha a trollkodásod közepette nevekre hivatkozol, az illető feljelenthet rágalmazásért.
Tényleg ennyire unalmas a mókuskerék, hogy még mindig a Gyakorin találsz ki ilyen történeteket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!