Szerintetek mit csinálok rosszul? (lent)
Minden második mondatodból árad a tudáshiány, amit az edződ egy teljes év alatt nem tudott orvosolni, úgyhogy mindenképp szakítsd meg vele a közös "munkát".
Sajnos hiába írsz regényt, látatlanban, nulla információval, nulla ismerettel csak általánosságokat lehet írni. Ha nem fejlődsz, akkor legalább egy, de inkább több dolog nem stimmel a következőkből: konzisztencia, progresszív túlterhelés, bukás közeli intenzitás, heti 8-15 munkasorozat izomcsoportonként, kalóriaszámolás, minimum 1.5 g/tskg fehérje.
Az is lehet, hogy fejlődsz, csak nem látod magad objektívan, és irreális elvárásaid vannak magaddal szemben egy év távlatában.
Köszönöm a választ!
Sajnos egyre inkább arra hajlok, hogy genetikailag vagyok alkalmatlan erre. Gondolom, tudnék többet is beletenni, de úgy érzem, hogy így is komolyan vettem, sok energiát tettem bele.
Ezzel szemben ha kimegyek az utcára egymás után jönnek szembe a kipattintott csávók. Erősen kétlem, hogy MINDENKI komolyabban veszi nálam, és ez van az élete középpontjában. Én egy egészséges izomzatot, sportos testalkatot szeretnék, akiről egy vadidegen is megmondja, hogy na igen, ő jár edzeni. Nem testépítő világbajnok szeretnék lenni.
11 szaros hónap után mit vársz? 11 szaros hónap után genetikára hivatkozni nevetséges. Ebben a 11 szaros hónapban minden egyes edzésen elvégeztél legalább 4 munkasorozatot izomcsoportonként RPE7 fölötti intenzitással, legkésőbb 12-16 hetente megvalósul a progresszió, továbbá minden egyes nap megvan a szükség kalóriamennyiség és a minimum 1.5 g/tskg fehérje? Ugye hogy nem? Akkor mit vársz? Ha meg igen (hazudsz), akkor nem a genetikáddal van baj, hanem egy UFO vagy, és ezen a bolygón te vagy az egyetlen élőlény, akire a biológia törvényei nem hatnak.
Legalább egy előtte-utána fotót mutathatnál, mert erős a gyanúja a testképzavarnak.
ezek a sracok veled egymagasak veled egy sulyba vannak és egyszerre kezdtétek??
vagy kikhez méred magad?
am ja before after kép nélkül nem tudunk mit mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!