1/26 anonim válasza:
Szerinted húzó izmok, mennyire dolgoznak toló gyakorlat során?🤦♀️
3/26 anonim válasza:
Hipertrófia szempontjából? Semennyire. Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy bicepszezés során mennyire dolgozik a tricepsz.
4/26 A kérdező kommentje:
Mert azt mondják, hogy ha a megindítás és az alsó szakasz nehezen megy, akkor gyenge a hátam.
2023. dec. 26. 15:39
5/26 anonim válasza:
6/26 anonim válasza:
"ha a megindítás és az alsó szakasz nehezen megy, akkor gyenge a hátam"
Ha a megindítás és az alsó szakasz nem megy, akkor magyarázhatod a hátad gyengeségével, de valójában csak nincs közöd a választott munkasúlyhoz.
7/26 A kérdező kommentje:
Az 1 ismétléses max a cél.
Bukásnál marad rajtam az aljánál
A súly félútig lassan mozog, utána gyorsul.
2023. dec. 26. 18:18
8/26 anonim válasza:
"A súly félútig lassan mozog, utána gyorsul"
Ez a normális.
9/26 A kérdező kommentje:
Nem, ez azt mutatja, hogy melyik izomcsort a gyengébb. Akinek a tricepsze gyenge, annak a felső szakasz megy nehezebben és a lockout előtt marad rajt a súly
2023. dec. 27. 00:03
10/26 anonim válasza:
Ha ennyire szakértő vagy, akkor miért vagy ezen az oldalon? Ezek szerint tudod a dolgod. Hajrá, jó fejlődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!