Milyen zsírégetőt érdemes beszerezni, ami még legális?
Karom, vádlim már eres, de a hasamról nem megy le fél év után sem a maradék zsír.
Hiába a diéta, kardió, stb.
Arra lennék kiváncsi, mi az a még legálisan beszerezhető, kereskedelmi forgalomban kapható zsírégető, ami működik?
Kinek, mi vált be?
A szénhidrát hintáztatást próbáld ki
Amúgy meg esetleg CLA, de nem hiszem, hogy sokat számít.
10:
Pontosan ezért, mert minden rendben van és mégsem megy le.
Amúgy pont nem az ilyen mainstream cuccokra gondolok.
11:
Köszi, de ezeken már túl vagyok.
L-karnitin? Súlyzós edzés?
2 ötletem még van:
- Nem kell minden áron diétázni, állj át szinten tartó kalóriára pár hétig, simán lehet, hogy a szervezeted nem reagál normálisan egy ekkora túlterhelésre
- Még esélyesebb, hogy a ch vagy az inzulin a baj > állj át ketóra pár hétre, hátha meghozza az eredményt.
Lkarnitint ettem, semmi.
Ketót mondták már mások is, azt lehet kipróbálom.
Mennyi kb. a testzsír százalékod?
Mert 10-12 alá ne akard vinni naturálban, sőt sokaknak a 15% megközelítése is komoly lemondásokkal jár, ha sikerül egyáltalán.
"Milyen zsírégetőt érdemes beszerezni, ami még legális?"
Gyufát.
"Pontosan ezért, mert minden rendben van és mégsem megy le."
Nem, nincs, ha ténylegesen deficitben lennél, ez nem történne meg, hisz pont ez a lényege a deficitnek. Lehet hogy valamilyen netes kalkulátor tippelése szerint deficitben vagy, de azok csak ajánlások, egy elég jó kiindulási pont a legtöbb ember számára az első diéta első 2 hetében.
17:
16-17% körül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!