Ha valamilyen ízületi sérülésed volt (porc, ínszalag, inak stb) akkor soha nem fognak azok teljes mértékben regenerálódni úgy mint a csont?
Figyelt kérdés
Jelenleg olykor olykor megérzem a régi sérüléseim úgy hátban, vállban, csuklódban, térdben, derékban.
Az háziorvosok semmilyen kezelésre nem küldtek anno, azt mondták pár hét alatt majdnem minden sérülés magától helyrejön.
Igen, helyrejött, de vannak napok amikor fájdalmasabbak, illetve a mobilitásom nagyot csökkent, nem vagyok már olyan fürge meg hajlékony.
Az ilyen sérülések ezzel járnak? Ízület nem tud teljes mértékben regenerálódni?
ma 11:40
1/1 anonim válasza:
A porc nem tud, a többi tud.
Nekem pl szalagszakadás után még evekig érzekeny volt. Aztán edzettem, megerősödött körülötte minden és teljesen panaszmente ssok éve
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!