Milyen zsírégetőt érdemes beszerezni, ami még legális?
Karom, vádlim már eres, de a hasamról nem megy le fél év után sem a maradék zsír.
Hiába a diéta, kardió, stb.
Arra lennék kiváncsi, mi az a még legálisan beszerezhető, kereskedelmi forgalomban kapható zsírégető, ami működik?
Kinek, mi vált be?
Önmagában hiába írom le a napi kalóriát, semmit nem mutat a napi aktivitás ismerete nélkül.
CH-ból már 1 alatt vagyok, az is ilyen édes burgonya, köles, stb., cukrot, fehér lisztes dolgokat egyáltalán nem eszek.
serpenyő pl.
amúgy ha azt hiszed a kalóriabeviteled nem mond semmit de a szénhidrát igen akkor vannak gondok
Mit kezdesz azzal, ha leírom hogy xxxx kalória?
Honnan tudod, hogy egész nap egy irodában ülök, vagy esetleg favágó vagyok?
Kalóriadeficit megvan. Tudom nehéz, de próbáljunk meg ezen túllépni.
További felesleges köröket megelőzve, igen a kajám is rendben van, csak minőségi ételeket eszem, lazac, marha steak, stb, édesség 0.
Ha a kalóriadeficit megvan, a kaja rendben van, akkor egyáltalán miért írtad ki a kérdést?
Merthogy így lehet fogyni, ezen felül mire számítasz ilyen bájotekes fat börnerektől?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!