Ideje váltanom?
Szia, nem vagyok nagy szakértő, de az izmoknak van egy úgynevezett fehérjebeépítő képessége(javítsatok ki ha nem így van), ez kb 24-72 óra
Ami azt jelenti, hogy eddig regenerálódik, amit kajálsz abbol a fehérjét beépíti és utána egyre kisebb lesz ez az érték, vagyis ahhoz, hogy optimálisan fejlődj érdemes 3-4 naponta(ami heti 2) megedzeni az adott izopcsoportot
Szia, 1es vagyok, amit irtam annak nezz utana, biztos hogy csomo youtube video van rola
En mondjuk heti 3 push pull legbe csinalom mar a kedzetek ota, es fejlodok, de biztos vagyok benne, hogy lehetne jobban is(mivel 1 heten csak 1szer edzem az adott izmot igy ez kevesbe optimalis)
Most azon gondolkodok, hogy heti3szor lemegyek terembe es meg a heten 2 nap nyomok itthon sajat testes also felso edzest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!