Ideje munkahelyet váltanom?
Jelenleg teljes home officeban dolgozok egy kis magyar cégnél pesten. Tavaly év végén brutál sok melót a nyakamba aggattak, amiért volt ígérgetve fizuemelés is. Idén nagyobb felelősséget kaptam a munkakörömbe és mindezekért a honorárium 0,04% fizetésemelés volt. Igen, nem elírás! A fizetésem még így sem éri el a 250et sem nettóban. Ráadásul módosulni fog a munkaköröm úgy, hogy egy olyan szakmába is bele kellene tanulnom, amihez most csak egy kicsit értek.
Tavalyi évben elvégeztem egy képzést, hogy ha mindem kötél szakad, akkor vállalkozóként, majd azzal próbálkozok. Közben rájöttem, hogy vállalkozóként még nem biztos, hogy megállnám a helyem. Viszont ezzel a képzéssel lehetőségem van más szakmában állást találni. Ezen a területen egy nettó 50 ezer plusz benne lehet, a mostani fizumhoz képest, de ott a legtöbb helyen nincs home office. Nagyon őrlődök most ezen. Nem tudom mi lenne a helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!