A mellizmom le van maradva a többi izmomhoz képest, hogyan fejlesszem föl?
Heti edzés felosztásom eddig ez volt: leg, push, pull, push
Nem hinném hogy a táplálkozással van baj, mert a többi testrészem jól fejlődik.
Igyekszem szabályosan nem vállból csinálni a gyakorlatokat még sincs meg a kívánt eredmény, tippek?
Akik azt írják, hogy genetika, azok mit gondolnak?
Majd, ha valaki 10 év edzés után is lát magán lemaradt izomcsoportot úgy, hogy egyébként mindent jól csinál, na akkor az genetika. Ez nem genetika, mert gyanítom, hogy nem 10 éve edz a kérdező.. Nekem is rossz a mellem, de nem tudom a genetikára fogni, mert még csak 2 éve edzek, amiből alig volt valamennyi időszak kalóriatöbbletben.
"Heti edzés felosztásom eddig ez volt: leg, push, pull, push"
Egy tanács: Ha nyitva van vasárnap is a terem, akkor csináld úgy, hogy push pull szünet leg szünet és ezt ciklizáld. Sokkal jobb a regenerációnak, 5 naponta edzel meg 1 izomcsoportot, ami kb. a sciencet nézve a legjobb. Ez csak egy tanács. Ha fejlődsz a mostani megoldással is, akkor ne változtass.
De genetika, mert van aki atlag edzessel nagyobb melle van.
Ne bofogj mar ide hulyesegeket
7#
És 1-2 év edzés után hogy a francba tudod megállapítani, hogy neked le van maradva valamid is? :D
ha csak nem szteroidozol, 2 év edzés alatt még nem nagyon alakulhatott ki mellizmod, de ami gyakorlatok azt építik az a fekvenyomás, fekvőtámasz, a "fly exercise-ok" (amikor 2 súlyzóvaltárogatsz) a "dip exercise" (amikor magadat emelgeted pl 2 szék között)
Ez, hogy szabályosan csinálod nem vállból az nem tudom mit jelenthet, mivel a vállad, meg a mellkasod akarva-akaratlanul is együtt fog működni, ezt nem igazán tudod szétválasztani.
Magamból kiindulva:
Botrányosan szar a nyomásom, lassan fejlődik a mellizom. Látom, hogy fejlődök de ja elég lassan. Egy megoldás van...erőltetni kell, nyomni kell, csinálni kell...nincs mese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!