Hogy fejlesszem a fekvenyomásom?
95-be megy 4, ami alapján kb 110-be kéne mennie 1-nek, de 105-be se megy.
Valamint a hidalásomat is akarom fejleszteni, mert kicsi a hidam, pedig az elég gyakran mobilizálok.
Valami tipp?
De nem az a baj hogy általánosan nem fejlődök.
Követek egy szerintem jó edzésprogramot, guggolás felhúzás szépen kúszik felfelé, a fekvenyomás is egész lassan, de 95x4hez elég aránytalannak találom, hogy még a 105-öt is csak kis segítséggel tudtam kinyomni.
Ami a megoldást illeti, mert az lemaradt:
Ha az első, akkor nyilván gyakorold többet a nagyobb súlyokat, de ne bukj.
Ha második, illetve sejthető, hogy az, azt meg úgy tudod tesztelni, hogy kérj meg egy barátod, hogy úgy nyomjatok fekve, hogy pakoljátok fel, de te ne nézd, hogy mit rak, csak nyomj mondjuk hármakat vagy ötöket, és nézd meg, hogy meddig jutsz el ezzel, amikor már buksz, ha tök más az eredmény, mint mikor tudod, hogy mennyi van a rúdon, akkor a gátláson kell dolgozni, de az egy hosszabb téma, nem írnám le felesleges. Ha ez a helyzet, nézz vissza, aztán leírom.
Köszi mindenkinek a válaszokat, fél éve edzek, 80kg vagyok.
5-ös, amúgy heti 2-3szor nyomok, 3-6rm-ekkel
Wow, ez nagyon jó tipp 8-as.
Ha pedig két év edzesmúltam lenne, akkor is dolgozzak még két évet és fejlődni fog.
Micsoda áttörés szabadalmaztathatnád ezt az ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!