Hogyan fejlesszek magamnak kidagadó, , púpos'' popely szerű bicepszet?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam,mint amilyen a híres súlyemelőknek szokott lenni.Nem az a gond hogy nem vagyok izmos,de nekem amolyan ,,hosszú'' izmom van.Egyébként nálunk az osztályban,az egyik barátomnak aféle izma van amiről beszéltem,csak neki nincs igazán kifejlesztve.Egyébként gyakran szoktam súlyozni(egy karra valóval,ami 5 kg,lenyomok vele 175 emelést) és az osztályban mindenkinél erősebb voltam.Várom a javaslatokat.2016. aug. 8. 08:38
3/12 anonim válasza:
1. Popeye-nek az alkarja erős, nem a bicepsze, az a felkar kifejezetten kerülendő.
2. Az izomtapadás genetika kérdése, nem tudod módosítani, esetleg izomszakadásnál az orvos nem tudja ugyan oda visszavarrni.
3. 5 kg-val soha nem fogsz komoly bicepszet fejleszteni, ha 1000 ismétlést csinálsz, akkor sem.
4. Olvasd el az alapvető tudnivalókat a témában.
4/12 clint válasza:
Elvileg a kitámasztott bicepszezés segít, de nagyrészt genetikán alapul, nekem pl sose lesz csúcsos bicepszem fullszárazon sem pedig nagy...
5/12 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as,én a Popely bicepszére értettem(mikor megkeményíti),és ha 10 kg-ra váltok lassacskán,akkor számíthatok valamicskére???
2016. aug. 8. 22:08
8/12 Klanwarrior válasza:
A kitámasztott bicepszezés arra szolgál, hogy a vállad/tested ne segítsen a bicepsznek a munkában, csak a kétfejű karizmod juttassa fel a súlyt.
Amúgy meg ha jól tudom, két kezed van... Megfogod jobb kézzel a 10 kg-os súlyzót, a másik kezeddel pedig nyomod le épp annyira, hogy 6-12 ismétlés menjen. Aztán csere.
R.I.P. Kreativitás (1855-2016)
9/12 A kérdező kommentje:
Hogyan nyomjam le,és mit?
2016. aug. 9. 16:16
10/12 Klanwarrior válasza:
Az első válaszolónak igaza van.
▄︻̷̿┻̿═--( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!