Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan fejlesszek magamnak...

Hogyan fejlesszek magamnak kidagadó, , púpos'' popely szerű bicepszet?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam,mint amilyen a híres súlyemelőknek szokott lenni.Nem az a gond hogy nem vagyok izmos,de nekem amolyan ,,hosszú'' izmom van.Egyébként nálunk az osztályban,az egyik barátomnak aféle izma van amiről beszéltem,csak neki nincs igazán kifejlesztve.Egyébként gyakran szoktam súlyozni(egy karra valóval,ami 5 kg,lenyomok vele 175 emelést) és az osztályban mindenkinél erősebb voltam.Várom a javaslatokat.
2016. aug. 8. 08:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, itt egy egyszerű teszt: Fordítsd magad felé az alkarodat, így befeszíted a bicepszedet. Ha a bicepszed és a könyököd belső része (nemtom a megnevezését) között nincs hely vagy csak kevés, akkor nincs csúcsos bicepszed. Ha van ott 2-3 akár 4 ujjnyi hely akkor csúcsos bicepszed van. Ennyi az egész.
2017. aug. 29. 23:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Mielőtt még kérdeznéd: ezen nem változtathatsz, max ha letéped és fentebb rakod, de nem fog sikerülni.
2017. aug. 29. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!