Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fekvenyomásnál mi számit jó...

Fekvenyomásnál mi számit jó súlynak ami már jónak mondható?

Figyelt kérdés

Itthon edzem kb fél éve egy pár szerelhető kézi súlyzóval, pad, húzódszkodó állvánnyal.

Na szóval egykezes fekvenyomásnal vízszintes padon a 39 kg az milyen 4x12 ism.

Még soha nem voltam teremben (nincs is a közelben) és az egyik szájkaratés kollégám kicikizett, hogy ő tizen évesen ennyivel kezdett. Jó kötésü az öreg az igaz, és súlyban 100 kg közel volt mindig is a 175 centijéhez elmondása szerint. Mondtam is neki, hogy nem egy kategóriák vagyunk már csak súlyban sem 😅.

Én 21 F/ 181/82kg.

2023. máj. 22. 20:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nincs baj a kivitelezéssel úgy hiszem.

Azt nem említettem, hogy kicsivel előtte 2 évig gyűrűztem hobbi szinten (jó ne egy Csollány Szilvesztert képzeljetek el 😀).

Azt egy váll sérülése miatt hagytam abba, de már egész jól vagyok.

Szóval csak az ehez szükséges erősítés volt az edzés múlt. Csak most fél éve palolgatom a súlyokat, naturálban persze.

2023. máj. 26. 06:12
 12/14 A kérdező kommentje:
*pakolgatom
2023. máj. 26. 06:13
 13/14 anonim ***** válasza:
2x40?
2023. okt. 7. 04:13
 14/14 anonim ***** válasza:
hazudsz bratyesz
2023. okt. 17. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!