190 centi magasan mekkora az a súly amivel már jónak mondható a fizikumom ?
Figyelt kérdés
190-192cm magas srác vagyok , 60kg voltam amikor elkezdtem edzeni , most 80-81 , ahhoz képest amilyen voltam sokkal erősebb vagyok most , látszik rajtam hogy valamit sportolok de még nem kiemelkedő a fizikumom.
Azt szeretném kérdezni körübelül hány kilónak kéne lennem hogy egy formás fizikumom legyen a magasságomhoz mérten ? Zsír nincs rajtam szinte semennyi. Köszönöm szépen előre a válaszokat :)
2021. ápr. 27. 23:16
5/10 anonim válasza:
Ha nem akarsz piszkafalábú, madárijesztő testű lenni, akkor magasság mínusz 100 a minimum. Ha jól kigyúrtad magad / vagy csak teljesen emberi módon jó húsban vagy, az mínusz 90. Az összképileg még mindig nem túl széles, nem túl kigyúrt / nem dagadt, és a toka, csüngő háj is egy afelett kezdődik - már akinek izomzata is van. De ha nagyon fiatal vagy, akkor jó az úgy is, ahogy most van, sőt, elismerés érte, ráérsz még tovább emberesedni. Tisztában vagyunk vele, milyen kínkeserves dolog fiatalon vézna alkatból kitőrni.
6/10 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok egyébként :) , köszönöm az eddigi válaszokat főleg az utolsónak :) Hát akkor szerintem emelek a szénhidráton most legalább 400ra aztán meglátjuk mi lesz , érettségi után 1 hét múlva kicsit jobban rá tudok majd az egészre koncentrálni.
2021. ápr. 28. 16:42
8/10 anonim válasza:
Mi leszel ha nagy leszel tesvírem?
9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm 7/8 :)
Hadtudományi egyetemre szeretnék továbbtanulni , ha nem jön össze akkor szakmát tanulok.
2021. ápr. 28. 22:02
10/10 anonim válasza:
Ne légy honvédségi agyatlan szolga, inkább egy jó szakma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!