Hátsó vállra milyen gyakorlatot érdemes csinálni ?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 14:12
1/23 anonim válasza:
3/23 anonim válasza:
Ha nincs lemaradva, és nem vagy profi testépítő, akkor nem látom jelentőségét erre külön hangsúlyt fektetni, mert egy hát edzésben vannak evezések, ez pedig az emberek 99%-nak elég hátsó vállra.
5/23 anonim válasza:
6/23 anonim válasza:
semmilyet.
hátazásnál szinte minden gyakorlatnál dolgozik valamilyen szinten
evezések, húzódzkodások, lehúzások stb
én sokáig csináltam az izolációkat rá, de kb 1éve elhagytam őket és semmi leépülés nem történt, sőt még fejlődött is.
7/23 A kérdező kommentje:
Fekvenyomáshoz kell, hogy nagyobbat tudjak nyomni
2023. ápr. 24. 16:53
8/23 anonim válasza:
Hát én erőemelő vagyok, de azt még egy edzőtől sem hallottam, hogy hátsó vállat kell izolálgatni a fekvenyomás fejlesztése végett. A hátsó váll a fekvenyomás során stabilizáló szerepet tölt be a negatív szakasznál, és nagyjából ennyi funkciója van bench press során.
9/23 A kérdező kommentje:
Ha középen akad el a súly, az elvileg a tricepsz és a hátsó váll gyengesége miatt van.
2023. ápr. 24. 17:54
10/23 anonim válasza:
Ha középen akad el a súly, és nem tudod végpontig kinyomni, akkor valójában arról van szó, hogy közöd nincs az adott munkasúlyhoz. Kár a hátsó válladra kenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!