Jó az ha így edzek?
Egy edzésem úgy néz ki hogy:
Bemelegítés, a gyakorlatokat amiket csinálni fogok egyre nehezebb súllyal végzem, szerintem ezzel a részével még nincs baj. Ezután elkezdek csinálni egy szériát ami úgy néz ki gyakorlat1,2,3 mondjuk 7-et elvégzek és az egy széria, közben minden gyakorlat után pihenek persze amennyit kell, ezt megistmétlem 4-szer.
Jó ez így? Ha nem mi baj van benne? Kérem aki válaszol és leírja mi a rossz az leírja azt is hogy hogy kéne csinálnom, előre is köszönöm
Igazából mindenki másképp érzi jónak.Lehet variálni,próbálgatni melyik a megterhelőbb.
A többség egy izomra 3-4-5 gyakorlatot végez amelyek 3 vagy 4 sorozatból állnak 8-12 ismétlésszámmal.
Lefordítva a te "nyelvedre"...megcsinálod az első gyakorlatod,és utána pihensz megfelelőt,majd nem mész tovább a második gyakorlatra,hanem az elsőt megismétled még 3 szor.Majd jön a második gyakorlat ugyanígy.És így tovább.Ugyanazt csinálod csak más elosztással.Egy gyakorlatot egymás után végzel többször,így jobban leterheled az adott izmot.
De kinek mi válik be...
En nem ertem eztet pedig 3x elolvastam. Kevered a szeria, a sorozat meg a gyakorlat szavakat 🤔
Tehat 4x7eket csinalsz egy gyakorlatbol es h az jo e v mi?
Nem.Ő szerintem úgy érti hogy 7 gyakorlatot csinál.Azt nem tudni melyik izmokra.
De mondjuk az elsőbe guggol,ismétlésszámot nem írt.Aztán a másodikba bicepszezik,a 3.ba tricepszezik,majd vállazik és így tovább 7 gyakorlatig.Mikor így egymás után megcsinálta a 7 gyakorlatot akkor kezdi előröl a "kört".És 4 szer csinálja végig így a 7 gyakorlatot.
Én így értelmeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!