Nem jól edzek ha nem érzem azt edzés után hogy haldoklok?
Figyelt kérdés
Körülbelül 40-50 percet szoktam edzeni, nagy ismétlés számokkal akkora súlyokkal amit még éppen elbírok és szabályosan tudom vele megcsinálni a gyakorlatokat, de edzés után egy fél órával már semmi bajom se izomlás, semmi. Egyenlőre még a teljes testes edzést nyomatom.2021. dec. 14. 21:47
1/13 anonim válasza:
Hat ha nagyon kezdo vagy es nincs izomlaz masnap vagy 3.nap se akkor az gyanus. Mit takar a nagy ismetlesszam?
2/13 A kérdező kommentje:
Fizikai munkát végzek, szóval valamilyen szinten a terhelést talán bírom bár az kicsit más jellegű, de 4x 10 -és 15 között, körülbelül 10-20 másodperces pihenővel.
2021. dec. 14. 21:52
3/13 anonim válasza:
Enis fizikai munkazok 14 oraba evek ota, megse tudok kb mozogni 3 napja olyan izomlazas a labam meg a hatam. Pedig 10+ eve edzek. Szal nincs koze hozza 😀 A 4x10-15 az okes, viszont a pihi keves. Inkabb 1-2 perceket pihenj, ugy nagyobb sullyal fog menni. Nemis ertem 10mp?? 😀 akk kb fel se kelsz a padrol? Az utcso sorozatba is ugyanannyi megy? Lehetetlen.. akkor eleg lazan mennek az elso sorozatok. Sztem nem maxolod ki elegge..
4/13 A kérdező kommentje:
Nem, az utolsó sorozatot már úgy szoktam hogy ha bele szakadok sem bírom megcsinálni maximum nagyon szabálytalanul. A pihit jól írtam max fél perc szokott lenni, amég új zenét nyomok vagy nyomkodom a telefonom :D De szerintem is szarul csinálok valamit
2021. dec. 14. 22:10
5/13 anonim válasza:
Pihenj min 1 percet es tobb fog belemenni.. tehat emelheted a sulyt. Milyen gyakorlatok?
6/13 A kérdező kommentje:
Hát ez a alap többfunkciós kondigép van itthon, meg egy és kétkezes súlyzókat vettem.
2021. dec. 14. 23:05
8/13 anonim válasza:
nem jelent semmit hogy nincsen izomlázad.
9/13 anonim válasza:
Technika és pihenési problémák vannak.
Csak olyan súlyt emelj meg amivel helyesen, teljes mozgástartományban végig tudod csinálni a gyakorlatot, különben csak lesérülsz és még csak fejlődni se fogsz.
Pihenés pedig fontos mert nem lesz energiája az izmaidnak és jóval kisebb súlyokkal fogsz tudni dolgozni. Legalább 1 perc de inkább 2 az optimális pihenés mennyisége.
Nem az a cél hogy ne tudj megmozdulni az izomláztól, az azt jelentené hogy túlerőlteted magad, viszont ha semmit se érzel az is gond.
10/13 anonim válasza:
Nem edzel jól, ennyi.
Ezt a választ vártad, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!