Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem jól edzek ha nem érzem...

Nem jól edzek ha nem érzem azt edzés után hogy haldoklok?

Figyelt kérdés
Körülbelül 40-50 percet szoktam edzeni, nagy ismétlés számokkal akkora súlyokkal amit még éppen elbírok és szabályosan tudom vele megcsinálni a gyakorlatokat, de edzés után egy fél órával már semmi bajom se izomlás, semmi. Egyenlőre még a teljes testes edzést nyomatom.
2021. dec. 14. 21:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A pihenés marha kevés,ha izmot akarsz építeni sokkal optimálisabb ha nagyon minimum 1 percet pihensz de inkább 2-3 percet,főleg megerőltetőbb gyakorlatoknál.Minél jobban kipihent az izmod annál erősebb leszel,annál több fog menni ami több menniséget,intenzitást jelent.

Az nem feltétlen baj ha nem akarod kiköpni a beled edzés után,az a fontos hogy rendszeresen fejlődj,erősödj a gyakorlatoknál.

2021. dec. 15. 15:41
 12/13 A kérdező kommentje:
Tegnap már meg is fogadtam a tanácsokat, lehet csak beképzeltem de mintha nem jobban tudtam volna csinálni a gyakorlatokat, idáig a vége felé már úgy tűnt mintha egész testből dolgoztam volna.
2021. dec. 16. 10:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor jó az edzés ha kb negyed órával a vége előtt már behánysz meg minden bajod van. Onnan tudod hogy kihajtottad magad :)
2021. dec. 16. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!