Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen változás lenne ha...?

Milyen változás lenne ha...?

Figyelt kérdés

30 napig 50 fekvőtámaszt, guggolást, felülést csinálnék?

gondolom kicsit izmosabb lennék

és ha így történne akkor milyen gyakorlatokat kellene végeznem hogy a forma meg is maradjon

folytatnom kellene ezt a sablont vagy kissebb ismétléssel is meg lehetne őrizni

70 kg vagyok és 20 éves és 184cm magas

2021. dec. 12. 16:22
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Miféle forma?

50 ismétlés semmire nem elég, max ahhoz, hogy az izmaid kicsit jobban hozzászokjanak a mozgáshoz.

2021. dec. 12. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Talán ez egy Jason Statham típusú formához elegendő. Viszont egy Dwayne Johnson már necces. Ahhoz szerintem minimum napi 60 fekvőtámasz kéne.
2021. dec. 12. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Fuss 10 km-ert mellé és anime karakter lesz belőled
2021. dec. 12. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Kb semmilyen. Ennyit tesioran is csinal kb az ember. Ez bemelegitesnek jo lehet edzes elott 😀
2021. dec. 12. 21:42
 5/6 anonim válasza:
#4 nem tudom te milyen tesiórákra jártál, de nálunk csak a "fitness gram test"nél kellett ennyit csinálni, vagy épp 2-3 havonta egyszer, amikor felmérő volt."50 felülés meg fekvőtámasz bemelegítésnek", meg vagytok ti veszve? Bátyám középsuli eleje óta sportol(idén lesz 6 éve), versenyekre jár, rengeteg top 5 helyezést elért legalább 20ból, kosarazik, kézilabdázik, naponta eddz otthon és teremben, ő is azt mondja hogy hülyeséget írtok, akkor meg? Esküszöm, azt látom hogy a magyarok próbálnak felrugaszkodni mindenféle külföldi mércéhez, csak épp rohadtul nem megy nekik, aztán ebből jönnek az önbizalomhiányos, túlhajszolt kölykök a szüleik és pont az ilyen nemnormálisak által...
2022. jan. 8. 08:12
 6/6 anonim ***** válasza:
En 14 eve egybol 2 napos bontottal kezdtem aztan hamar 3 lett azota volt 5 napos is most pl megint 3
2022. jan. 9. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!