Milyen változás lenne ha...?
Figyelt kérdés
30 napig 50 fekvőtámaszt, guggolást, felülést csinálnék?
gondolom kicsit izmosabb lennék
és ha így történne akkor milyen gyakorlatokat kellene végeznem hogy a forma meg is maradjon
folytatnom kellene ezt a sablont vagy kissebb ismétléssel is meg lehetne őrizni
70 kg vagyok és 20 éves és 184cm magas
2021. dec. 12. 16:22
1/6 anonim válasza:
Miféle forma?
50 ismétlés semmire nem elég, max ahhoz, hogy az izmaid kicsit jobban hozzászokjanak a mozgáshoz.
2/6 anonim válasza:
Talán ez egy Jason Statham típusú formához elegendő. Viszont egy Dwayne Johnson már necces. Ahhoz szerintem minimum napi 60 fekvőtámasz kéne.
3/6 anonim válasza:
Fuss 10 km-ert mellé és anime karakter lesz belőled
4/6 anonim válasza:
Kb semmilyen. Ennyit tesioran is csinal kb az ember. Ez bemelegitesnek jo lehet edzes elott 😀
5/6 anonim válasza:
#4 nem tudom te milyen tesiórákra jártál, de nálunk csak a "fitness gram test"nél kellett ennyit csinálni, vagy épp 2-3 havonta egyszer, amikor felmérő volt."50 felülés meg fekvőtámasz bemelegítésnek", meg vagytok ti veszve? Bátyám középsuli eleje óta sportol(idén lesz 6 éve), versenyekre jár, rengeteg top 5 helyezést elért legalább 20ból, kosarazik, kézilabdázik, naponta eddz otthon és teremben, ő is azt mondja hogy hülyeséget írtok, akkor meg? Esküszöm, azt látom hogy a magyarok próbálnak felrugaszkodni mindenféle külföldi mércéhez, csak épp rohadtul nem megy nekik, aztán ebből jönnek az önbizalomhiányos, túlhajszolt kölykök a szüleik és pont az ilyen nemnormálisak által...
6/6 anonim válasza:
En 14 eve egybol 2 napos bontottal kezdtem aztan hamar 3 lett azota volt 5 napos is most pl megint 3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!