Miben mások azok az emberek akik voltak katonák, mondjuk egy évet. Milyen élettani hatásai vannak ? Hogy gondolkodik utánna az ember Bátrabb lessz?
Súlyos önbizalom problémáim vannak, félénk vagyok nem vagyok túl kommunikatív. Lehajtott fejjel élek.
Úgy érzem a katonaság változtatna rajtám, hogy ne legyek ilyen puha P*cs.
24/f
"Súlyos önbizalom problémáim vannak, félénk vagyok nem vagyok túl kommunikatív."
Ezen inkább csak rontana az,hogy olyan embernek engedelmeskedsz,aki hatalmaskodik fölötted.
Kb semmi.
Apukám volt katona, elnézve a korosztályát, semmivel se életképesebbek vagy jobbak - sőt....
A katonaságnál csak bacogatnának, kapnál mindenféle jelzőt, amin vagy felszívod magad vagy nem, de inkább az lenne, hogy még jobban el lennél nyomva.
Válassz olyan hobbit, ami folyamatos visszaigazolást ad, ilyen pl a lovaglás. Nem csak a gyerekek sportja, felnőttként is el lehet kezdeni. Egy ló nem hazudik, mindenre van egy reakciója, ami egyből visszaigazol. Nagyon sok önfejlesztő tréningben használnak már lovakat, és az önbizalomhiányra azért is, jó, mert ki kell állnod magadért, egy 600 kilós állat akaratával szemben, meg kell győzd, hogy azt tegye, amit te szeretnél, ezeket pedig át lehet ültetni más dolgokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!