Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék nyáron megváltozni...

Szeretnék nyáron megváltozni külsőre. Milyen tippeket tudnátok adni?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy hízni szeretnék és remélem fogok is +10 kg akarok felszedni.

Ezen kívül még a hajamra gondoltam. De ezen kívül hogyan tudnék még megváltozni külsőre?

#változás #tipp #megváltozás #Nyár alatt #Teljesen más külső
2021. jún. 9. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A csomagolás, amiben a tested van: öltözködés.
2021. jún. 9. 12:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Első jól írta. Más stílusú ruhák, és a kiegészítők is fontosak: öv, ékszerek, táska, cipő, karóra stb.
2021. jún. 9. 12:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy picit könnyebb lenne ha konkrétabb dolgokat is írnál magadról. Mert így nehéz használható tanácsokat adni

Milyen most a hajad?

Ha hosszú akkor kipróbálhatnál valami más hosszt, fazont vagy hajszínt. Ha rövidebb akkor nehezebb vele variálni de pl valami új szín vagy fazon ezt is feltudja dobni.

Az öltözködés variálása sem rossz őtlet. Gyűjts inspirációt pl pinterestről vagy az instárol. Ments el olyan kepeket amik valamiért inspirálnak.

Aztán kezd el elemezni, hogy mi inpirál az adott outfitekben. Milyen szabás tetszik milyen szín és milyen anyagok. Vedd figyelembe a saját adottságaidat is és ahhoz kalkuláj. Mert hiába tetszik pl egy pasztel színű szett ha az nem passzol a bőr és haj színedhez.

Másik pedig az, hogy milyen ruhakat hordasz? Ha többnyire nardágokat egyszerűbb felsőkkel akkor mar azzal is elérhetsz egy kis változás, hogy néha felveszel szoknyákat egyberuhakat vagy extrább felsőket.

A bőr ápolásra is oda figyelhetsz. Ha eddig még nincs akkor kialakíthatnál valami jó bőrápolási rutint. Ez pl sokat tud dobni bárkin még olyan emberen is akinek amúgy nincsenek jelentős bőr problémái. Ha sminkelsz akkor pl kipróbálhatnál új technikákat színeket stb.

2021. jún. 9. 13:00
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Változtathatsz akár a tónusodon, a kontrasztodon is. Más szemöldök forma, erősíteni rajta, vagy lágyitani, frizura beújítása, akár egy apróság is sokat dob az összképen. ajánlom Aly Art csatornáját 🙂
2021. jún. 9. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ezt akarom a nyárra. Hízni, új frizura meg még sok mást is de az nem jönne össze egy nyár alatt. Kezdj apró dolgokkal, étrend váltás, edzés, mozgás és hamarosan jól fogod érezni magad. Én beállítottam magamnak mindennapra 30 perc tornát, nyújtást, igyekszem nem lustálkodni sokat, hogy az étrendet is tudjam tartani. Az utóbbi a legnehezebb mert általában szinte alig eszek, de a célt csak így lehet elérni. Frizurát biztosan találsz magadnak ha elmész egy fodrászhoz ott kitaláljátok együtt mi lenne a jó. Sokat szoktak segíteni ha nyitott vagy rá. Öltözködésben is változtathatsz, a legjobb ha megtalálod azt a stílust amivel harmóniában érzed magad.
2021. jún. 9. 14:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen a segítséget.
2021. jún. 9. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!