Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tegyük fel, szeretnéd festeni...

Tegyük fel, szeretnéd festeni a körmöd, hajad. Viszont egy személy, akinek számodra fontos a véleménye, ellenezné ezt, hülyeségnek tartaná. Esetleg a véleménye is kicsit megvaltozna rólad ezután. Ennek ellenére befestenéd a hajad, körmöd?

Figyelt kérdés
2018. szept. 21. 21:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Be.
2018. szept. 21. 21:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek amiatt megváltozik rólam a véleménye, mert kék lett a hajam és fekete a körmöm, akkor köszönöm szépen az ő véleményéből nem kérek.
2018. szept. 21. 22:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze
2018. szept. 21. 22:04
 4/14 anonim ***** válasza:
6%
Sose értettem minek körmöt festeni, azon túl hogy ronda egyáltalán semmi értelme, és még pénzbe is kerül. Nem véletlenül tartják sokan hülyeségnek. Ha egyszer elmagyarázza valaki hogy mi értelme van azt megköszönöm.
2018. szept. 21. 22:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig az az első, hogy én jól érezzem magam. (Ezt csak akkor tudom elképzelni, hogy változzon, ha egyszer anya leszek.) Mindenkinek megvan a lehetősége, hogy a saját életével azt kezdjen, amit akar, így nekem és neked is. Ha neki ettől megváltozik a véleménye, na bumm, jó neki. Vagy rossz. De az már az ő baja.
2018. szept. 21. 22:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Megcsinálnám.

Szabad vélemény nyilvánítás van, elmondhatja mit gondol. Ha számomra fontos ember meghallgatom, át is gondolom. De ha a rólam alkotott véleménye ilyen apróság miatt megváltozna az az ő problémája és annak a mutatója, hogy igazából nem vagyok fontos neki. Ha rendszeresen hangoztatná is az igazát a kapcsolatot is lazábbra venném vele, nincs szükségem ilyen emberekre. Szanáltam már ki baráti társaságomból hasonlóakat.

2018. szept. 21. 22:40
 7/14 Metionin ***** válasza:
100%
Igen. Ilyen dolgokban nem is kérek senkitől véleményt, az én testem, azt csinálok vele amit akarok. Mindig az az elsődleges hogy nekem jó legyen az adott dolog, ha már az én testemmel/munkámmal/bármimmel kapcsolatos.
2018. szept. 21. 22:43
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Vannak, akiknek adok a véleményére, de más témákban, nem külsőségekkel kapcsolatban.

De tegyük fel, van a közelemben egy "divattanácsadóm", idáig oké, elképzeltem a szitut. Mégis, miben változna rólam a véleményem, ha nem fogadnám meg a tanácsát? Azt gondolná, csapnivaló a stílusérzékem vagy mi? Mert ennyit kibírnék. Ha emberileg csalódna, akkor tök hülye, meglennék nélküle.

2018. szept. 21. 22:48
 9/14 anonim ***** válasza:

En ezzel igy vagyok:

- amig az illeto sajat magaban nem tesz kart (pl. vagdossa magat, szipuzik, stb)

- amig masnak nem okoz fajdalmat (lelki vagy testi), illetve nem hoz mast a buta viselkedesevel kellemetlen helyzetbe,

addig reszemrol MINDENKI AZT CSINAL MAGAVAL AMIT AKAR!

2018. szept. 21. 23:11
 10/14 anonim ***** válasza:

Tehát ezt a kapcsolaton belüli lenézést olyanokkal is megteszi, akikkel nincs is kapcsolatban? Biztos remek ember lehet.

Az ilyennel nem barátkoznék. Nem egy Barbie baba vagyok, akiket mások öltöztethetnek.

2018. szept. 22. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!