Tegyük fel, szeretnéd festeni a körmöd, hajad. Viszont egy személy, akinek számodra fontos a véleménye, ellenezné ezt, hülyeségnek tartaná. Esetleg a véleménye is kicsit megvaltozna rólad ezután. Ennek ellenére befestenéd a hajad, körmöd?
Azért ez attól is függ, hogy hány éves vagy és ki az a személy, aki ellenzi.
Ha mondjuk 10 éves vagy és az anyád ellenzi, akkor maximálisan NEKI van igaza.
Ha meg 30 évesen a barátnődnek nem tetszik, akkor carni bele. Semmi köze hozzá.
Mindenki azt csinál, amit akar. Én abból az értelemből kilógok a sorból, hogy én a saját utamat járom, nem pedig kitaposott ösvényeket.
A kérdésre válaszolva, hogyha te festeni szeretnéd a körmöd/hajadat, hajrá. De nem kell elvárni a másiktól, hogy tetszik-e neki vagy sem. Én anyámmal voltam így, mikor felhagytam a rám kényszerített sportos ruhákról és inkább az elegánsabb göncök felé mentem. Egy ideig furcsa volt neki, az elegánsabb öltözet, de megszokta. Mára ruhatáram 80%-t átalakítottam, de még van mit csiszolnom, de ez már nem ide tartozik. Mondjuk ha tegyük fel lenne egy lányom, és pinkre akarja befesteni a haját, műkörmöket akarna, meg pircinget, biztos, hogy ellenezném, nem engedném meg neki, az biztos, nem akarnék pillangót a gyerekemből. Ne várja el tőlem senki se jó szemmel, hogy értékeljem a pircinget, vagy a "divat" névre keresztelt borzadályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!