Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Otthoni edzés ér valamit?

Otthoni edzés ér valamit?

Figyelt kérdés

23/F vagyok, 181 centi, 69 kiló. Eléggé vékony vagyok, szeretnék egy kicsit izmosodni. 2 db 10 kilós súlyzó van itthon. Nem versenyszerűen akarom

űzni, inkább csak egy kicsit jobban szeretnék kinézni, egészségesebben élni. De van értelme 2 súlyzóval neki állni?

2021. nov. 12. 03:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
6. Nem gondolkoztam ilyesmin. Nem akarom megváltani a világot. :) Bár sokan megjegyezték ismeretségi körből, hogy az itthoni ezdés halottnak csók lesz.
2021. nov. 12. 14:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, ha edzeni akarsz akkor edzeni fogsz. Jelenleg ez totál olyan, hogy csak vergődsz, és a kifogást keresed. Kezdd el, és majd meglátod.

Csinálj végig egy insanity edzést. Súlyzó sem kell. Utána mondd hogy az edzés súly nélkül otthon semmit sem ér. Vagy nézd meg a Street workoutosokat. De a calesthenics is kiváló.

Ha akarsz akkor mozdulj meg, de ne hisztizt itt mint akinek a P*na szőrét tépik kérdező

2021. nov. 12. 14:43
 13/14 anonim ***** válasza:
74%

Egyet értek, kezdj hozzá, ne elmélkedj. Kezdésnek valószínűleg pár tucat fekvőtámasz és egyéb saját testsúlyos gyakorlat meg súlyzóval való bohóckodás, kb 10-20 perc edzés is elég lesz ahhoz, hogy másnap izomlázad legyen.

Pár hét után, ha már elértél egy nagyon alap edzettségi szintet, és még megvan a lendület, akkor lehet értelem edzőterembe járkálni.

2021. nov. 12. 14:50
 14/14 anonim ***** válasza:
10 kilos sulyzot addig emelgesd amig tudod ha mar egyaltalan nem hajlik a karod akkor tedd le. A legkozelebbi alkalomkor fogod erezni a karod elhiheted nekem.
2022. ápr. 25. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!