Valakinek van otthoni "konditerme"? Mi az előnye?
Nekem van, pont azok amiket leírtál, de olyan erőkerettel amin van alsó-felső csiga is + ahhoz még rudak/fogantyúk, meg egy vádli "platform". Néha 1-1 gép lehet jól jönne, ha más miatt nem is, de változatosabb lenne, de egyébként ezekkel is bőven megedzek mindent.
Előnye rengeteg van. Kettőt lépsz és ott vagy időjárástól függetlenül (nem ázol, nem fázol), nem kell várni semmire, olyan zenét hallgatsz amilyet akarsz, akkor edzel amikor akarsz, olyan ruhában amiben akarsz, nem zavar semmi, ha végeztél akkor nem kell még hazamenni is, ha van klímád, akkor olyan hőfokra állítod a szobát amilyenre akarod. Nem retkesek vagy büdösek a cuccok (persze ez normális teremben is igaz). Ha befektettél, akkor a legtöbb dolog onnantól hosszú évekig jó és nem kell fizetned havi 10-20 ezret.
Persze nyilván hátrány is van, rövid távon nyilván sokkal drágább, teremben nagyobb a választék, társaság, feeling... De nekem annyira ezek nem hiányoznak.
Hosszú távon megéri. Úgy durván 400 ezerért (akár valamivel alatta) meg tudsz venni használtan mindent, ami edzéshez kell, erőkeret, fekpad, súlyok, pár gumiszalag, ha belefér a keretbe akkor esetleg pár egykezes, tolódzkodó, kettlebell stb.. Nemrég jófogáson láttam egy komplett felszerelést, erőkerettel, paddal és 300 kilónyi súllyal 350-ért.
Ha így otthon edzel és nem fizeted a kondibérletet, akkor pár év alatt meg is térül az ára.
Valóban drágák
Nekem egy két kulonallo talpas allvany elég lenne , egy kétkezes rúd meg pár kevés tárcsa mert kis súlyokkal edzek de horror ár....
Marad a mostani padom, szerelhető egykezesem meg a sulyok amik vannak..... Szerencsére még egy francia rudam is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!