Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valakinek van otthoni "kondite...

Valakinek van otthoni "konditerme"? Mi az előnye?

Figyelt kérdés
Érdemes beruházni rá ha messze van csak terem és tömve van 4 után? Milyen eszközökre van szükség ez esetben? Erőkeret, pad, egykezesek, kétkezes rúd gondolom az alapja.

2021. aug. 4. 18:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Van egy saját készítésű erökeretem, fekpad, hiperhajlító, 16-34kg kettlebellek, meg persze rudak és súlyok, és egy elliptikus trainer. Nekem itthonra ennyi elég.
2021. aug. 5. 14:10
 12/15 anonim ***** válasza:

#9 vagyok

Mondjuk aki hobbiként erőemelő, aztán nem valami jó keresetű, az sem fog otthonra berendezkedni.... Kivéve ha van egy hegesztő barátja pl.

Egekben vannak a kondicuccok árai, ami nem is csoda a világ jelenlegi helyzetében.

Szerencsére évek során bevásároltam, valószínű most nem tudnám egybe megvenni őket, pedig kis súlyokkal edzem.

Fekvenyomni egykezessel tudok, gondoltam beruházok kétkezes felszerelésre mert kicsit unom már ezt, egy új 20-as tárcsa, ami nem esik széjjel mert nem ilyen ócska töltött, hanem normális vas, 35 ezer körül van. Vicc.

2021. aug. 5. 15:21
 13/15 anonim ***** válasza:
2 db súlyzóm van csak. Én ezekkel is "elvagyok". Amúgy érdemes, persze. Főképp, ha messze van a terem, s mondjuk nincs tömegközlekedés se 4 után, mint esetemben is.
2021. dec. 19. 04:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Dömsöd Hg 60 kondigèp, ès egy francia rúd tarcsàkkal van otthon. Lehet, nem a legnagyobb felszerelsègű konditerem, de nekem elèg.
2023. júl. 7. 14:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Jav.:Domyos. Sajnos az autocorrector bezavar.
2023. júl. 7. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!