Ha lenne 2 millóm berendezni egy otthoni konditermet, hol lenne érdemes vásárolni?
Nem kell ahhoz 2 millió. Kb 3-400 ezerből simán kijön egy otthoni terem. Használtan veszel erőkeretet, fekpadot meg súlyokat.
Múltkor pl 80-ért láttam erőkeretet használtan.
200 kiló tárcsa különféle súlyokkal, kb 300 ezer. Az állítható pad erre kb 40.
Egy rövid egyenes illetve francia rúd 13-13, a hosszú az kb 20, a kicsi az 5-5 (kár sokkal drágábbat venni, mert egyedül használod majd így nem lesz agyonhasználni)
Az erőkeret pedig kb 200.
Szerintem 600-ból megvan, de nagyon el lehet szállni...
Én azt javaslom, hogy mazsolázd össze. Keretet én az insportline-tól vennék, az elég jó minőség és garit is adnak. Viszont elkérik az árát. Ugyanitt egy állítható pad náluk 160 kb ami használható. Én 40-ért vettem a neten már nem is tudom hol, de tökéletes.
Ugyanígy a tárcsákat is. Ha egyedül használod nem tud szétmenni... Szóval én kb csak az erőkeretre költenék komolyabban, mert a többi strapabíró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!