Milyen esetekben érdemes otthon konditermet kialakítani?
Figyelt kérdés
Szeretném űzni ezt a sportot de egyenlőre nem tudom,hogy mit csináljak.Az egyetem miatt szeptembertől júniusig szinte egyfolytában Pesten vagyok, ezért lehet nem érné meg egyenlőre az otthoni edzőterem.Szerintetek?A suli konditerme elég olcsó 5 ezer/szemeszter + 3 percre van a kollégiumtól.Viszont itthon is szeretnék valamit csinálni, de nem tetszenek a helyek ahova lehetne járni.Tele van elég érdekes arcokkal,a másik baromi kicsi kb be se lehet férni,ha vannak páran, a legközelebbi ami még aránylag elfogadható kb mindig fullon van.Én pedig nem szeretek úgy edzeni,hogy sok ember vesz közbe körül.( lehet furcsa dolog ez)2017. máj. 24. 19:59
1/6 Lazy Lover válasza:
Legyen itthon is egy + járj terembe
2/6 anonim válasza:
Szerintem egyenlőre ne építs otthonra edzőtermet, csak akkor, ha biztosan ott fogsz lakni az egyetem után (ezek nehéz gepek, macerás őket másik városba szállítani). Érdemes átgondolni, hogy megengedhetede jelenleg magadnak ezeket a gépeket, mert ez nem olcsó dolog. Ha van rá pénzed akkor építsd meg nyugodtan az otthoni kondidat, kényelmesebb és testreszabottabb lesz mint bármelyik edzőterem. Ha nincs rá pénzed, akkor én oda mennék a helyedben ahol az érdekes arcok vannak, mert az legalább nem fog érdekelni, hogy ők mit gondolnak rólad.
3/6 anonim válasza:
Nem éri meg,nem is csinálnád úgy ahogy kellene szerintem.
4/6 anonim válasza:
Akkor érdemes ha van hozzá elég helyed,meg annyi pénzed amiből telik egy erőkeretre, padra, rúdra meg 200kg súlyra. Ez az alap. Ha ennyire nem futja és nem tudod hova tenni, akkor abból tényleg csak masztolás lesz odahaza.
5/6 anonim válasza:
Nemkell ehhez sok pénz csak idő, alapanyagot megveszi és mindent meg tud csinálni maga otthon.. Én már fél éve edzek kb, még mai napig félek attól, hogy egyszer raunok és abbahagyom, de szerintem így, hogy csak kimegyek az udvarra és kéznél van minden, erre sokkal kissebb az esély. Ja és még akkor is megéri otthon, ha olyan vagy mint én, hogy utal idegenek között lenni. Neked kell tudnod, igenyeidnek mi felel meg a legjobban.
6/6 anonim válasza:
Persze merr bárki tud hegeszteni, vagy ácsolni vagy akármi. Mindenki tipikus barkács ember. Csak ilyenek léteznek ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!