Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Otthoni edzéshez érdemes...

Csemege Ubii kérdése:

Otthoni edzéshez érdemes fehérjét használnom?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok, 16 éves, 66kg, 178 centi. Mivel kondira nincs pénzem, ezért otthon szoktam edzeni, vannak 10kg-os súlyzóim, fekpadom, haspadom, húzódzkodó rudam, és lelkiismeretesen csinálom a gyakorlatokat, amiket mondtak nekem a hozzá értő ismerőseim, viszont 4 hónap alatt semennyit se változtam.

Azon gondolkodtam, hogy ha elkezdenék fehérjét szedni, attól izmosodnék-e így, hogy nem olyan intenzíven edzek, mintha konditerembe járnék. Ha igen, akkor milyet vegyek, hogyan és milyen gyakran használjam? Nagyon szeretnék elérni valamit, mert nagy zavar hogy az amúgy átlagos testalkatomhoz nevetségesen vékony felsőtest tartozik, úgy hogy nem vagyok szálkás.

2015. okt. 26. 12:38
 1/4 anonim válasza:
44%

Ne port vegyél!

Étrend:

Reggeli: 4 tojásfehérje (omlett, tükörtojás, főtt tojás formában), 2 szelet teljes kiőrlésű kenyérrel, vagy puffasztott rizzsel, zöldséggel. Esetleg 50 g zabpehely zsírszegény tejjel, pár szem mogyoróval, vagy kevés gyümölccsel

Tízórai: puffasztott rizs kevés humusszal, 1 alma

Ebéd: 150 g csirke-vagy pulykamell, zöldségsalátával vagy bármilyen párolt zöldséggel, 1 marék főtt rizzsel. Ha nagyon unod a rizst, készíthetsz akár kölest is hozzá.

Uzsonna: fehérjeturmix, esetleg egy jó erős kávé, hogy meghozd a kellő energiát az edéshez

Vacsora: 150 g csirke-vagy pulykamell, brokkolival, salátával, 1 marék főtt rizzsel

Pótvacsora: fehérjeturmix

2015. okt. 26. 12:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2015. okt. 26. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Istenem az ilyen légbőlkapott étrendek...
2015. okt. 26. 13:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugy szar ahogy van ez az étrend

Oda irod ne vegyél port erre berakod 2 étkezéshez is

A többi része is szar kinek mennyi egy marék meg a zabpehelybe tej omlettbe liszt van meg sorolhatnám kevés a csirke mell benne meg reggelire pufi rizs mintha diétázna

Amugy nyugodtan vehetsz fehérjét igyis jobban edzel mint az átlag terembe járok

2015. okt. 26. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!