Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megérné szerintetek otthoni...

Megérné szerintetek otthoni edzéshez ilyen tolódzkodót beszerezni?

Figyelt kérdés
van esetleg valakinek ilyen vagy hasonló?

2021. szept. 7. 13:06
 1/6 A kérdező kommentje:
2021. szept. 7. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A tolódzkodás alapgyakorlat es jó is.Egy ful egyszerű szerkezet.Akár heggeszthetsz vagy csinálhatsz faból is és nem kell 10 éves asztalos vagy lakatosipari szakmai múlt hozzá.Az agyag sem valami borzasztóan beszerezhetetlen dolog.

Hát ha semmiképp sem tudsz csináltatni vagy csinálni,akkor megéri persze.

2021. szept. 7. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Nekem street workoutosként egy ilyen állvány alapkellék, de aki "hobbi gyúrós" és izomnövelési céljai vannak, annak is ajánlatos, hiszen úgy van, ahogy az előttem szóló írta: a tolódzkodás alapgyakorlat mind street workoutosoknak, mind testépítőknek. De anyagilag persze biztos jobban jársz, ha csinálsz/csináltatsz ilyen állványt.
2021. szept. 7. 13:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért nem.
2021. szept. 7. 14:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél egy falra szerelhető húzódzskodó rudat amin tudsz tolódzkodni. Vagy ha otthon vagy a barkácsolásban akkor heggeszthetsz vasrudakból egy állványt, lebetonozod/beásod, és úgy tudod kialakítani ahogy akarod.
2021. szept. 7. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is dekában vettem, nagyon hasonlót. Nem bántam meg. Rengeteg saját testsúlyos gyakorlat végezhető vele. Tudsz evezni is, keresztbe raksz rajta egy rudat, lábadat felrakod egy székre és felhúzod magad egyenes testtel. Sok videó van YT-n különféle gyakorlatokkal, pl ez is:

https://www.youtube.com/watch?v=rZ1TD9KPjG8

2021. szept. 7. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!