Ez szerintetek hány % testzsír?
Figyelt kérdés
Tudom nehéz megsaccolni. Kérlek ne személyeskedjetek, próbálok változtatni a kinézetemen.
73,3 kg-t mutatott ma reggel a mérleg.
2021. okt. 17. 20:27
41/44 A kérdező kommentje:
Én is elgondolkoztam már azon, hogy kikérem egy személyi edző tanácsait.
2021. okt. 26. 00:48
42/44 anonim válasza:
Ja, csak jót találj. Az erőemelésbe az edzők is azért picit jobbak, nehezebb belenyúlni rosszba, mert teljesítménykényszer van, ahhoz, hogy jobb legyél a sportban, képezned kell magad. Az átlag fitnesz edzők pedig már testépítésben se versenyeznek, max. Men's Physique-en, ahol nincs akkora színvonal. De sokszor azt gondolják, hogy azért mert önmaguknak sikerült összehozni valamit (ami sokszor nem is túl jó forma, izomtömeg, erőszint, egészségügyileg, mobilitásilag sehogy se kiemelkedő), akkor másnak is menni fog. Ez a tévedés, ha egy ilyen edzővel kezdesz együtt nyomulni, könnyen bemehettek az erdőbe, aztán megint elkezdetek jelentéktelen dolgokon gondolkodni, mint, hogy eszek-e elég fehérjét, amikor mondjuk kalória pluszba vagy és eszel kb. rendesen. Bár erőemelésbe is a tehetség sokat számít, de pld. vannak olyanok, akik világversenyekre mennek, rekordokat döntögetnek, oda már kell a profizmus és elérhető áron dolgoznak.
43/44 anonim válasza:
De ha a formaval nem elegedett akkor nem az eroemelesre kell ramenni.. Az ugyis alap h van az edzesbe nyomas, huzas meg guggolas. De egy bodys fizikumhoz nem lehet kihagyni a kiegeszito gyakorlatokat
44/44 anonim válasza:
Ők se hagyják ki. Pláne az olyanokat, mint evezés, vállvonogatás, tricepsz gyakorlatok szokták végezni. Nekem volt oldalemelés is a programomban. És pont ezért látom, abból, hogy van amikor nem volt, hogy nincs akkora jelentősége, ugyanúgy szarul néz ki az oldalsó vállam :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!