Ránézésre reális, hogy az első képen kb 18% körüli a body fat a másodikon pedig 13%?
Nyilván csak tippelni lehet ami nagymértékben pontatlan. Szerintem képen nem látványos a különbség.
A két kép ugyanolyan pózban, bedurrantás nélkül, ugyanolyan fényekkel, ugyanott, ugyanazzal a készülékkel készült 5 hónap különbséggel. Csak ferdehasra feszítve.
Igazából ha kritikus vagyok, semmi nem látszik. Csak az erek látszanak jobban, meg talán valamivel mélyebbek az izmok körvonali a hason, ferdahason. De nem gondolnám hogy ez 5% különbség lenne, inkább 3%.
(nyilván izomtömeg nincs, nem volt, nem lesz, de nem is ez a kérdés)
Sajnálom ha egyeseket megzavarok azzal, hogy ennyi kérdést indítok. :)
Ez egy sima edzés előtti meg utáni kép.
Gondolom valami bedurrantót ittál, meg jól bekajáltál már edzés után és betöltődött már az izmokba a glikogén, meg a víz, ezért tűnsz kicsit feszesebbnek.
Hát ez az hogy nem. Egyik kép előtt sem edzettem, sima munkahelyi WC-s kép.
Az elsőn 103 kg a testsúly, a másodikon meg 97kg...
Bedurrantva ennél sokkal eresebb lenne a második forma.
Szia kérdező!
Unatkozol?
Vagy az asszony elment már dolgozni és rászabadultál a gyakorira?
Szervusz!
Válaszolsz a kérdésre is vagy csak trollkodni jöttél?
Kép honnan van?
Kinek a reglapjáról másoltad ki?
Elnézve a képeket, visszérműtétre nem kéne menned, doki látta már a vállad?
Pangó vizenyő kialakulása vállövi résznél, elég nagy rizikó, visszérnél, ha rámegy a szívre vagy a szívburokra.
Amúgy eszel te rendesen?
Anyu főz, vagy csak zsömle megy szalámival?
Kis Jenő még elég jól bírja a visszeres vállai ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!