Szerintetek ő naturál vagy teljesen reális cél ?
Oké, hogy vékony volt, de azért az egy tök jó alap ahogy mondjuk a twilightos képen kinéz, ahol minden rá van aggatva.
A mayansos formája meg egy tök normál kondis forma. Teljesen elérhető (lenne) ez natúrban.
Mondtam ezt, amíg bele nem botlottam ebbe a gifbe:
Az a bikakábel ér, meg a minden máshoz képest feldurranó váll meg csuklya árulkodik. Spicli receptorok...
Ja, az 1 év részre nem tértem ki. Na az viccnek is szar. :)
De ilyen ez a halivúd, minden hama-gyorsan kell, nincs idő natúrkodni.
Akkor elérhető ?
Hát edzegetek egy ideje, van már bennem erő. Magasságom hadonló, 176 cm csak én 72 kg.
Ettől több elérhető.
Ami egyébként felesleges időpocsékolás hogy szinészeket vesztek alapul, hogy ki mennyi idő alatt hogy néz ki.
Ezek nem sportolók, hanem színészek! Tehát egy egy szerepre tele vannak mint a délibusz.2=3 hónap az átlagfelkészítés. Felveszik a jeleneteiket, megvan a kereset, onnantol meg lexarják az egészet.
Kivételt képez talán néhány fickó, nagyjábol 5%,aki a filmezés mellett az év hétköznapjait rendszeres edzéssel tölti, vagy sportoló, egészségesen él, de ezeket ugyis tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!