10 kg tömeg felszedése teljesen kezdőként mennyi idő alatt reális?
Ektomorf testalkat vagyok, jelenleg 65kg/172cm.
Étrendben 130-140g közötti fehérjét szeretnék bevinni, illetve 260g szénhidrátot (ebben nem vagyok biztos, hogy sikerülni is fog, mert nagyon szűk gyomrom van és alapvetően keveset tudok enni)
Edzéstervként az első 2 hónapban kis súlyokkal teljes testes átmozgató edzéstervet szeretnék csinálni heti 3x, utána pedig kezdő osztottat szintén heti 3 alkalommal.
Nem izomtömegre gondolok a tömeg alatt, mert úgy vélem nálam csak a szimpla tömegnövekedés is látványos lesz a vékony alkatom miatt.
Úgy olvastam, eleinte még gyorsan jönnek fel a kilók, aztán ez lelassul. Ha ténylegesen tartja az ember mind az étrendet mind az edzéstervet, akkor havonta átlagosan hány kg tömegnövekedéssel számolhat?
Köszönöm előre!
21/F
Köszönöm a válaszokat!
Cortez: futólag beleolvastam az ICF 5x5be, szimpatikusnak találom. Köszönöm az ajánlást!
Még egy kérdés: Állóképesség növelése céljából szeretnék heti 2-3x aerob edzést végezni szabadtéri futás formájában. Ezt belekalkuláljam valahogy az étrendbe? Mert nem szeretném elveszíteni a felszedett tömeget. Csak az állóképességnövelés lenne a funkciója.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!