Van-e reális esély arra, hogy megtörténhessen a Tokyo 2020 olimpia, vagy a koronavírus miatt teljesen kizárt?
Hivatalosa, papíron idén kellene megrendezni a Tokyo 2020 olimpiát, azonban a vírus rengeteget dolgot tönkretett. Ugye eredetileg tavaly rendezték volna, de a vírus miatt halasztottak egy évet. Félek, hogy idén se tudják megrendezni az eseményt. Hallottam olyan híreket, hogy Japánban a közvélemény 80 százaléka nem szeretné, hogy idén megrendezzék az olimpiát.
Szeretném megkérdezni, van-e reális esélye annak, hogy meg lehessen rendezni az olimpiát Japánban, vagy pedig teljesen kizárt?
Ebben az évben már biztos nem.
Nem tartom kizártnak, hogy mivel ez az Olimpia kimarad, Japán egyszerűen a következőt fogja megtartani majd 2024-ben.
érdekes nagy csönd van róluk...
június július még mesze van 4-5 hónap talán már lesz valami
reméljük lesz-de ki tudja(talán a Japcsi fejesek.....)
kushad a Hó alatt minden
Japcsi fejesdek járnak addig celebbel
nem sajnálom s nem mérem mennyi az ára
fogyasztom addig itthonban és figyelem az áram
teszi toszová-talán ott is a zsűri fejes
ki tudja bíznak benne lehet h még "rendes"
Ó vouge Fő a vő-egy fej két fej sok fej Benő
ki tudja :addig még kisarjadzik a hóvirág
kiskosárban kislánnyal(persze bőven 14felett)ha
sztrájk van-s a sok robotgép pilóta-ha ott valami ki
loccsan-s ne legyen ne akadjon a géprugó a rendszerbe
legyen varázs s legyen jég-csak ne napoljág el mert az
nem szentség....
Utólag is, örülök, hogy sikerült megrendezni.
Ez volt amúgy az első olimpia, amit igazán néztem és élveztem, és várom a 2024-es Párizsit is, majd azt is ugyanígy nézni fogom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!