Ahogy észrevettem itt, sokaknál a kerek és telt izom annyit jelent hogy zsírós és fedett relatív nagyobb izomtömeggel, rövidebb felületen tapadó izmokkal? A lapos és szögletes pedig szárazabb és kisebb izomtömeget hosszabb felületen tapadást jelöl?
Fú de jó vagy!
Pont az a baj hogy a sportba öltem túl sok energiát, a nagy semmiért.
Igen aki nem tehetséges egy adott tevékenységben, az gyakorlatilag a semmiért csinálja. Értelmetlen, felesleges tevékenység, még akkor is ha egyébként szereti csinálni. Ezt azèrt be kéne látni. Mint ahogyan ide írkalni is az, mégis csinálom, mert szeretem.
Igen, az én szememben az.
Csak annak van értelme amiből van profit.
A lehetőségeimhez és a szintemhez képest sok pénzt, időt és energiát öltem bele a külsőmbe és a fizikai erőszintembe, ennek eddig csak a töredékét kaptam vissza, szóval ja, kicsit frusztrált vagyok emiatt.
Számomra a szteroid használat is csak abban az esetben elfogadott, ha az illető a 100 ezerből vagy inkább 1millió közül az 1! szintű adottságokkal bír és komoly profi céljai vannak. Ilyen országos szinten max ha 1-2 fő van, a többi csak bohóckodó-próbálkozó-önámító.
A kérdező ostoba, troll vagy csak simán pszichés eset. Ismerős...
Az amatőr-hobbi sportolásnak egészség megőrző, állóképesség fejlesztő, erőszint növelő, időtöltési, feszültség levezető funkciója van. Ebben mi az értelmetlenség? Ezen mit lássak be? Abba kéne hagynom, mert nekem "mindössze ennyi" célom van a sporttal, mert nincsenek versenyambícióim? Ne röhögtess már!
Az viszont tény, hogy a sport nem való se a tehetségteleneknek, se a gyökereknek. A kérdező mindkét kategóriába beletartozik.
Jó komment/kérdés írogatást kívánok neked, ha te ezt szereted, sportolni meg nem! Gratulálok, büszke lehetsz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!