Ahogy észrevettem itt, sokaknál a kerek és telt izom annyit jelent hogy zsírós és fedett relatív nagyobb izomtömeggel, rövidebb felületen tapadó izmokkal? A lapos és szögletes pedig szárazabb és kisebb izomtömeget hosszabb felületen tapadást jelöl?
"igen, az én szememben az"
Mi a kérdés? mi nem világos ezen?
Felőlem másnak lehet értelmes, attól még hogy szerintem hiábavaló tevékenység.
Ez is bszot hiábavaló amit itt művelünk, nem gondolod? :)
Ezen már túl léptem. Kit érdekel? Megszokásból csinálom.
Attól még az élet egyéb gondjait nem oldja meg.
Az élet egyéb gondjait nálad szerintem már semmi nem oldja meg :D
Szerintem is felesleges, amit itt művelünk. Neked minden egyes szavad gyakorlatilag felesleges. Még jó, hogy te írtad ki a kérdést...
Amúgy igen, ő ducibuci. A pszichésen amúgy is beteg srácot teljesen kikészítette pár név nélküli, random kommnetelő, aki az egyébként naturálban nagyon is jó formáját nem szétdícsérte és ajnározta, hanem leoltotta és agyonkritizálta. Azóta a srác teljesen megszállott lett.
Azóta? Dehogy.
Mindig is ilyen voltam. Nem újdonság.
Viszont ahhoz sajnos vagy nem sajnos, nem ismersz eléggé, hogy mélyreható releváns elemzéseket írj rólam.
Vannak helyek ahová nem süt be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!