Ez szerintetek hány % testzsír?
Tudom nehéz megsaccolni. Kérlek ne személyeskedjetek, próbálok változtatni a kinézetemen.
73,3 kg-t mutatott ma reggel a mérleg.
Brutális, hogy mennyire mellébecsülik az emberek a testzsírszázalékokat.
Ez 15%?????? Konkrétan az egész testén nincs egy tónus. Ez legalább 25%. A nagyobb gond hogy 73kg-ra ez rengeteg
Most mi a fenének kell még ezen rugózni hogy mennyi a tzs-je?
Kapott pár tanácsot hogy hogyan csökkentheti aztán Jónapot.
33/33 anonim ***** válasza:
Mármint? Ez volt a kérdése, hogy mennyi a tzs. Azért erre válaszoltam.
Miért kéne valótlant állítani 15%-os tzs-ről?
32/34 anonim ***** válasza:
A tzs mindig egy nehéz kérdés volt ebben a világban. Az emberek valamiért nem tudják megítélni, hogy mi mennyi. Kezdjük ott, hogy naturálon drasztikusan alacsony tzs nem is létezik ugye, maximum elképesztően aránytalan izom, és erő vesztés mellett.
Sokakat mindenféle netes kalkulátorok is összezavarnak, amik bármiféle egyéni adatot figyelmen kívül hagyva pusztán magasság és testsúlyból kidobnak egy értéket.
De amúgy szerintem ezen sokan feleslegesen feszengenek ennyit. Én jobban bízom a saját szememben, illetve a tükörben. 15% tzs-ről nem is értem hogy beszélnek itt amikor az emberünknek nincs tónusa konkrétan sehol.
Szűk ismerősi körnen szoktam segíteni edzéstervvel, étrenddel. Elképesztő időnként mikkel keresnek meg. Jött az egyik rokonom fia, hogy hát jövő nyárra nagyon komoly formát szeretne. 25 éves, utoljára középiskolában MOZGOTT !! bármit. Nem azt mondom, hogy dagadt, de az a tipikus zsíros, nyegle gyerek. Na azt mondja nekem, hogy most 15%-on van, nyárra egy 5-6%-ra szeretne lemenni. Mondtam neki ezzel nincs gond, majd szóljon ha talált valakit aki tud neki segíteni
Na visszaolvastam az összes választ, illetve a kérdező korábbi kérdését is, ami ez volt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__114..
Meglepődve tapasztalom, hogy itt volt olyan válaszoló aki TÖMEGNÖVELŐT ajánl neked kérdező. WTF???? 25% tzs mellé hova kelllene tömegnövelő?
Az étrendedet amúgy nem értem, hogy 1550 kcal-val hogy szeretnél tömeget növelni? Ez jóformán egy eléggé alul belőtt szálkásításra elég, bár ahhoz meg kva zsíros vagy. Valami nem stimmel a képletedben. Itt vagy a kajában csúszik valami súlyosan félre, vagy az edzésben nem oké valami.
Mintha nalam semmi nem mukodne. Amikor szalkasitani probaltam es mentek lefele a kilok, akkor a kornyezetem szerint ossze voltam szakadva. (92rol 67re kb 2 es fel ev alatt lementem) Szoval szerintem rajtam egy deka izom nincs, valami mindig felrecsuszik. Hiaba edzek sulyokkal, hiaba kalkulalok akarhogy etrendet, ha szalkasitok elfogyok, ha tomeget szeretnek novelni behizok a francba. En mar arra is gondoltam, hogy mivel csak rohanasbol all minden napon, rengeteg felelosseg van a hatamon, ez is befolyasolja ezt az egeszet mert elkepzelheto, hogy a regeneraciom is totalisan rossz.
Kerlek, akik tenylegesen tudtak eredmenyt elerni a testuk valtoztatasaban jo iranyban, irjatok mar le ti mit csinaltatok. Mennyiszer edzettetek egy heten, milyen makrok alapjan szamitottatok az etrendet stb. Kisse elvagyok keseredve, mert próbálkozok es megis minden szar rajtam szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!