Ez szerintetek hány % testzsír?
Tudom nehéz megsaccolni. Kérlek ne személyeskedjetek, próbálok változtatni a kinézetemen.
73,3 kg-t mutatott ma reggel a mérleg.
Koszi a valaszokat. Otthon szoktam edzeni kezisulyzokkal, de tudom, hogy az nagyon keves igy el megyek konditerembe.
Felhuzast nem szoktam csinalni, de guggolni szoktam.
Nem tudom, hogy mit csinaljak. Szerintem nem sok izom van rajtam. Ha elkezdek szalkasitani, akkor megint nagyon kicsi leszek. Ha meg probalom a lean bulkal felszedni a tomeget, azert valamelyest fogok hájasodni is.
Ezt kaptam privátban:
".
Tiltás
2021. október 18. 19:
Az üzenet:
Hogy lenne 15-17? Ha nem értesz hozzá, minek válaszolsz?"
😄😄😄😄
Nos a válaszom a privátra:
Először is Szia.
A köszönés a személyes kommunikáció alapja. 😄
Másodszor,az ilyen kérdések hülyeségek,hisz senki nem tudja pontosan hogy az adott személynek mennyi a testzsírja. Hogy a hasán az víz vagy zsír azt senki nem fogja megmondani,mert nincs röntgen szemünk,úgy ahogy neked sem mint önjelölt szakembernek. 😄
Tehát a kérdező kérdése minden szempontból problémás. Ha kíváncsi a test összetételére egy komolyabb inbody elemző gép helyre közel pontos adatokat adhat a víz zsír izom mennyiségéről,nem úgy mint a random emberek.
Harmadszor: Ez egy anonim fórum,az válaszol aki akar,a kérdező majd eldönti melyik választ fogadja meg,kapott pár hasznos tanácsot.
Privát üzenetet nem kértem,és a továbbiakban is mellőzd ha ostobaságot írsz vagy trollkodni akarsz. Köszönöm.
Már leírták/tam: Enyhébb kalória pluszban tömegelsz. Másik opció szálkásítasz magasabb fehérje bevitellel,kevesebb jó minőségű ch val,szintén kevesebb kalóriadecifitel.
Te magadnak kell kitapasztalnod melyik a helyes út. Ahány ember annyiféle opció,valakinek ez válik be valakinek más.
De írd le az étrendedet a makrókkal és segítünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!