Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez mi lehet ? El fog múlni?

Ez mi lehet ? El fog múlni?

Figyelt kérdés
Felhúztam, és az utolsó ismétlésnél roppant egy picit kb. a hátam közepének bal részén. Csak ott a jobbon nem. Azóta fáj, ha valamit felemelek, vagy lehajolok meg úgy állás közbe is egy kicsit folyamat. De csak azon a ponton. Arra tippelek, hogy komolyabb húzódás nem pedig sérv, mert annyira nem durva. Ti mit gondoltok, nagyon súllyos ? Nem akarok lesérülni egy életre még fiatal vagyok, ha tehetném most visszamennék és csak sokkal könnyebb súllyal húznék fel :(
2021. szept. 13. 14:44
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a gyakorikerdesek.hu kommentelői egy emberként szorítanak neked. Írj holnap, hajrá bajnok!
2021. szept. 13. 22:12
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Na mi újság, haver? Nem írtál! Mit mondott a doki?
2021. szept. 14. 18:58
 33/36 A kérdező kommentje:
Na hát megvolt. Elvileg nem érte semilyen sérülés a gerincet. Csak erősen megrándult és begyuladt/bedagadt ott a csuklyám. Most kaptam rá gyógyszert meg valami krémet. Aztán ha 3-4 napon belül nem enyhül vissza kell mennem. Egyébként tegnap óta sokat javult. Még nem akarok előre inni a medve bőrére, de úgy néz ki nincs semmi komoly baj. Ha valakit érdekel még valami nyugodtan kérdezzen.
2021. szept. 14. 20:45
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Mi rándult meg? Mi gyulladt be? Gondolom nem csuklyát akartál írni.

Amúgy örülök nagyon. Nem is ismerlek, de egész nap úgy aggódtam érted, esküszöm, mintha az öcsém lennél.

2021. szept. 14. 20:55
 35/36 A kérdező kommentje:

Bocs csak most értem haza suliból.

Itt egy kép lehet ezen pontosabban meg tudom mutatni

[link]

Ott a helyén be van gyulladva jelenleg.

Amúgy köszi, én is örülök, most pár hét szünet, aztán második próbálkozás, remélem több sikerrel 😄

2021. szept. 15. 17:43
 36/36 anonim ***** válasza:

Tartsd be, amit az orvos mond, aztán pedig majd válaszd meg jobban a súlyt, mert orrba váglak!

Gyógyulj! Jobbulást! Hajrá, barátom!

2021. szept. 15. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!