Ez mi lehet ? El fog múlni?
Figyelt kérdés
Felhúztam, és az utolsó ismétlésnél roppant egy picit kb. a hátam közepének bal részén. Csak ott a jobbon nem. Azóta fáj, ha valamit felemelek, vagy lehajolok meg úgy állás közbe is egy kicsit folyamat. De csak azon a ponton. Arra tippelek, hogy komolyabb húzódás nem pedig sérv, mert annyira nem durva. Ti mit gondoltok, nagyon súllyos ? Nem akarok lesérülni egy életre még fiatal vagyok, ha tehetném most visszamennék és csak sokkal könnyebb súllyal húznék fel :(2021. szept. 13. 14:44
31/36 anonim válasza:
Szerintem a gyakorikerdesek.hu kommentelői egy emberként szorítanak neked. Írj holnap, hajrá bajnok!
32/36 anonim válasza:
Na mi újság, haver? Nem írtál! Mit mondott a doki?
33/36 A kérdező kommentje:
Na hát megvolt. Elvileg nem érte semilyen sérülés a gerincet. Csak erősen megrándult és begyuladt/bedagadt ott a csuklyám. Most kaptam rá gyógyszert meg valami krémet. Aztán ha 3-4 napon belül nem enyhül vissza kell mennem. Egyébként tegnap óta sokat javult. Még nem akarok előre inni a medve bőrére, de úgy néz ki nincs semmi komoly baj. Ha valakit érdekel még valami nyugodtan kérdezzen.
2021. szept. 14. 20:45
34/36 anonim válasza:
Mi rándult meg? Mi gyulladt be? Gondolom nem csuklyát akartál írni.
Amúgy örülök nagyon. Nem is ismerlek, de egész nap úgy aggódtam érted, esküszöm, mintha az öcsém lennél.
35/36 A kérdező kommentje:
Bocs csak most értem haza suliból.
Itt egy kép lehet ezen pontosabban meg tudom mutatni
Ott a helyén be van gyulladva jelenleg.
Amúgy köszi, én is örülök, most pár hét szünet, aztán második próbálkozás, remélem több sikerrel 😄
2021. szept. 15. 17:43
36/36 anonim válasza:
Tartsd be, amit az orvos mond, aztán pedig majd válaszd meg jobban a súlyt, mert orrba váglak!
Gyógyulj! Jobbulást! Hajrá, barátom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!