Ez mi lehet ? El fog múlni?
Figyelj, ezzel holnap legkésőbb menj el dokihoz. De komolyan, azonnal! Nem tudom mi ez, nem vagyok orvos. Szerintem nem sérv, szerintem valami szakadás lehet, de rohadtul nem értek hozzá. Ezzel ne várj egy hetet se, mert a gerinced mentén van a sérülés. Ez rohadtul nem gyerekjáték! Holnap legkésőbb elmész ezzel dokihoz.
Hány éves vagy? Ha gyerek, akkor a szüleidet beavattad? Mert ha nem, akkor most tedd meg!
Szerintem ez lesz az. Egy külföldi fórumon találtam rá.
És tényleg kb ott az L4, L5 csigolyánál van kb.
A ku,va életbe.
Megnéztem a fotókat. Lehet sérv is, de lehet sima kiboltosulás is (tehát nem feltétlenül sérv). Majd az orvos megmondja.
A jó hír az, hogy az ilyen elváltozások általában egy éven belül nagyjából korrigálódnak (és általában elég a konzervatív kezelés), viszont óvatosnak kell lenni velük. Jobbulást kívánok, majd írd meg a pontos diagnózist.
Rendben holnap mindenképpen elmegyek egy orvoshoz. De értitek pont velem történik ez. Ge.ci hát nem hiszem el csak nevetni tudok magamon mekkora egy szerencsétlenség vagyok 😆 Nagyon ügyesen tönkrettem magam tizenévesen. A sors fintora, hogy azt bünteti, aki tenni akar magáért. Hát komolyan jobban jártam volna, ha meg sem mozdulok, most meg szenvedhetek kitudja, lehet életem végéig.
Mindenkinek köszi a jókivánságokat, amint lesz valami fejlemény jelenkezem. Nektek addig is további jó edzést :)
El ne kezdj most ilyeneken kattogni. Lehet, hogy olyan sérülés, ami hetek alatt rendbe jön. Majd a doki diagnózisa után ráérsz keseregni, ha van rá okod.
Sajnos a súlyzós edzés veszélyes, hiszen a nagy súlyok parák lehetnek. Ez ilyen. Ha jó volt a bemelegítésed, az előkészületed, a hengerezésed, akkor maximum a súlyválasztásnál hibázhattál.
Jólvan igaz, a remény hal meg utoljára.
De tuti, ha egyszer felépülök, akkor megint nekikezdek, de nem megyek alacsony ismétlésre, inkább 2-3-szor annyi idő alatt érek el valamit. Így van ez, az ember addig csinálja még a maga kárán nem tanul. Én is mentem a nehéz súlyokra erősödtem fejlődtem viszonylag gyorsan, erre tessék most semmit nem csinálhatok. Mindig azt hiszi az ember, hogy vele soha nem történhet meg, erre bumm egyik-pillanatról a másikra ott van. És az most mindegy milyen súlyos, egyszerűen a tény maga. Nem akarok most ilyen, nagy szavakat mondani, mert még a tojáshéj a seggemen, de én most így látom ezt az egész helyzetet. Bárcsak nekem is valaki fogta volna a vállamat.
Nem éri meg a kockázat, most már belátom. Eddig az volt a cél, hogy minél gyorsabban fejlődjek, és nem becsültem az egészségem. Hogy nem fáj semmim, jól érzem magam a bőrömben. Hát ja ez van. Hátha pár hét-hónap vagy akár 1 év alatt rendbejövök, de mindenesetre ezt a pillanatot soha nem felejtem el.
Holnap jelentkezem a doki vizsgálatával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!