Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen tricepszgép használható...

Ilyen tricepszgép használható lehet?

Figyelt kérdés

[link]

Tapasztalat/vélemény valakinek ilyenről?

Ilyenen gondolkozok, hogy beruháznék rá vagy valami hasonlóra. Lényeg, hogy ne kelljen falat fúrni-faragni hozzá. Csigás tricepsz letoláshoz kéne elsősorban. Az se baj, ha valaki tud jobbat mutatni.

2021. márc. 6. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon instabilnak tűnik nekem. A felfogatásnál is mozogna szerintem előre hátra, a súly meg pláne ki fog lengeni. Plusz ez ugye csak felső csiga (oké tricepszre kell, de ha lenne alsó is, akkor mindjárt sok másra is lehetne használni). Meg ugye kína, ki tudja hány hét mire megjön, garancia nincs, ha 50kg-t ráraksz lehet szétesik az egész.

Jobbat mindig lehet mutatni, kérdés hogy mennyit áldoznál rá, mekkora helyed van stb. Például:

[link]

2021. márc. 6. 19:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát ilyenre se pénzem, se hely nincs hozzá.
2021. márc. 6. 20:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Kicsit kileng de nemveszes ha nem rangatod. En regen csak furtam az ajtofelfaba egy csigat meg lentre egyet. Igy nem lengett ki.

Mar csak homlomraengedek ruddal, tolockodok, meg egykezessel fejfole miota nincs konditerem. Nem volt regen nagyobb a tricepszem mikor csigaztam is.. szval ez is eleg most. Ugyis kell a varia neha.

2021. márc. 7. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!