Miért nem fejlődők?
Figyelt kérdés
Heti 2-3 szor teljes testes edzést végzek(comb,has,kar,váll,mell,hát) 10-12 kg súllyal, napi szinten megeszek 1 szelet húst, teljes kiörlésű dolgokat fogyasztok főleg(teljes kiörlésű kenyér,zabkása,mogyoró), ha többet eszek akkor a hasam kezd csak nőni. Lehet,hogy az a baj,hogy nem eszek elég sok fehérjét? Túl sok húst sem szeretnék fogasztani,mert attól tartok,hogy nem egészséges a sok hús napi szinten. Súlyt kellene növelni? De akkor a derekamat érzem,hogy fáj. Szóval szerintetek mi lenne a járható út?2021. jún. 23. 11:05
22/24 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy konditerembe 2 évig jártam osztott edzéssel egész jól fejlődtem majd áttértem a teljes testes edzésre és végül otthon edzem valszeg a kisebb súlyok miatt ez a probléma,bár érdekes mert bicepszre ugyanugy 10 kg-sal edzek és mégsem akkora mint régebben....
2021. jún. 24. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!