Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Személyi edzővel miért nem...

Személyi edzővel miért nem fejlődött egy év alatt?

Figyelt kérdés

A covid miatt kihagytam öt hónapot a konditeremben.

Mivel már oltott vagyok, így visszamentem edzeni, és

meglepődve láttam, hogy van egy srác, akit egy éve edz egy személyi edző,de a srácon semmi változás nem látszott,pedig ő folyamatosan járt edzésre, mert az edzőnek otthon is eléggé profin kialakított terme van.

Elgondolkodtam, hogy érdemes-e egy ilyen csalódott látvány után bármelyik edzőnek is fizetni havonta 30-35.000 forintot, főleg ha semmi eredmény nincsen.

#Személyi edző. 💪
2021. máj. 31. 22:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha szarul kajál, keveset alszik és heti 1-2x megy csak edzeni, akkor lehet bármilyen jó az edző, nem lesz fejlődés. Lehet tényleg nem fejlődött semmit se, csak megjegyzésnek azért leírom, hogy amúgy 5 hónap naturálon, ha nem full kezdőről van szó, akkor nem lesznek azért olyan áll ledobós változások, mint amiket youtube-on behazudnak.

Az hogy megéri-e.. Ha van rá pénz és edző nélkül nincs tudás, motiváció, kedv, akkor megéri. Nyilván lehet edző nélkül is nagyjából ugyanúgy fejlődni, csak jóval több energiát kell belefektetni az edzés mellett. Ami biztos, hogy kezdőként helyes végrehajtások megtanulásához jól jön egy edző. Természetesen ehhez egy jó edző kell.

2021. máj. 31. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:
59%

Az edző csak segít,de nem ő eszik,pihen helyetted!

De ezt gondolom még az elején világossá teszik a kliens számara.

2021. jún. 1. 09:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyszer láttam egy kutyát aki nem ugatta meg a postást. Elgondolkodtam, hogy érdemes e kutyát tartani hiszen nem jó házőrzők.

Na ez ilyen általánosítás volt.

Tudod mi a célja az edzéssel vagy csak feltételezed, hogy mindenki hatalmas izmokat akar?

Lehet ez az egyetlen módja, hogy mozogjon vagy inkább állóképességre edz.

2021. jún. 1. 12:32
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
2 es,te elolvastad a kérdést? Nem a kérdező ,hanem az edző nem fejlődött!
2021. jún. 1. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!