Áhh, elegem van, nem fejlődök semmit. Más is van így, aki régebb óta edz?
Figyelt kérdés
Én már tényleg mindent megpróbálok, de semmi eredménye. Derék 80 cm, mell 123 cm,váll 142 cm, kar 42 cm, comb 66.5 cm. Ez mind hidegen. 175 cm magasság.2021. ápr. 3. 16:34
2/6 anonim válasza:
Pihenj pár hetet, meglásd csodát tesz
3/6 anonim válasza:
Én ajánlom a glicin port, borsófehérje port. Illetve a kar edzéshez azt ajánlom, hogy a tricepszet edzd meg, az adja a kar vastagságának nagyrészét.
Viszont van egy egészséges ideál - véleményem szerint - amitől nagyobb karod sokkal több idő után lesz. Gyorsan csak akkor lesz, ha eszed a proteint, illetve ha a testzsírszázalékot növeled. Ezért azt javaslom még, hogy az edzést folytasd, jól csinálod, az étkezésre figyelj jobban. R
Remélem segítettem valamennyire. Illetve én nem teljesen látok bele az életedbe, hogy mit tudnál változtatni, abból amit leírtál.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy, de azért az adataimat elnézve is láthatod, hogy vagyok azon a szinten, hogy tudjam, a tricepszet is kell edzeni. :D Borso feherje pedig nem tud semmi különöset, van egy bizonyos feherje igénye az embernek, ezt tudja pótolni egy kis százalékban, aztán ennyi.
2021. máj. 1. 18:36
5/6 anonim válasza:
Ajánljak esetleg szteroidokat? :D
6/6 A kérdező kommentje:
Full értelmetlen tanács és szteroid ajánlgatás között azért van átmenet.
2021. máj. 3. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!