Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem fejlődök eléggé, miért?

Nem fejlődök eléggé, miért?

Figyelt kérdés
Március végén kezdtem el edzeni. Nagyon vékony voltam, 53 kg. Most 63 kg vagyok 180 cm-hez. Súlyzós gyakorlatokat végzek, fekvőtámasz, tolódzkodok széken, guggolok, hasra is szoktam edzeni, hétvégén szoktam pihenni. Egy kicsit erősebbnek érzem magamat, hiszen már tudok 15 fekvőtámaszt csinálni, tavasszal még egyet se tudtam. Viszont ha a tükörbe nézek, ugyanolyan magas vékony vagyok, mint anno. Hol ronthattam el, min kéne változtatnom, hogy már látszólagosan is legyen nagyobb eredménye az eddigi 4 hónapos edzésnek?

2020. aug. 6. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Egyél többet, az is fontos.
2020. aug. 6. 14:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Igyekszek sokat enni, de nem látok külsőleg sok változást.
2020. aug. 6. 15:04
 3/6 MadSeal ***** válasza:
87%
4 hónap alatt feljött 10 kg, az egész jó. Nem tudom, hogy ebből mennyi izom lehet, de 1-2 kg minimum, ha még mindig vékonynak látod magad, akkor lehet több is. Róma sem 1 nap alatt épült fel, csak folytasd tovább, kövess egy netes otthoni programot, vezesd a fejlődésed, egyél eleget, főleg a fehérjebevitelre ügyelj és jó lesz minden.
2020. aug. 6. 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Kox nélkül ne akard már pár hónap kibaxni magad
2020. aug. 6. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Naturalban az izomepites nagyon lassú és nehéz folyamat, pláne egy rosszabb genetikaju ember egész életében épít 1-2kg színtiszta izmot, 4 hónap alatt biztosan nem. Az a 10 kg 4 hónap alatt sok lesz, ha így folytatod elzsirosodhatsz, és akkor azért nem fogod latni a fejlődést. 4 hónap alatt tényleg ne várj csodát, minimum fel év de inkább 1-2 év míg látványos változást veszel észre magadon. Fehérje bevitelre figyelj legyen meg a min 2g/ttkg. Az edzes egyik alapja a progresszív túlterhelés , ezt egy idő után nem fogod tudni megoldani otthon és megrekedsz egy szinten úgyhogy ha komoly eredményeket szeretnél akkor egyszerűbb ha lemész egy terembe ha van ra lehetőséged.
2020. aug. 6. 18:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"már tudok 15 fekvőtámaszt csinálni, tavasszal még egyet se tudtam":

Ez ennyi idő alatt szteroid nélkül nagyon nagy eredmény. Én akkor se fejlődtem így, amikor halál komolyan vettem a testépítést, 80kg -ra hízlaltam magam, napi 200g fehérjét ettem és 0 -24 -ben sütöttem a csirkét.

2020. aug. 10. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!