Heti 2-3 szor teljes testes edzést végzek(comb,has,kar,váll,mell,hát) 10-12 kg súllyal, napi szinten megeszek 1 szelet húst, teljes kiörlésű dolgokat fogyasztok főleg(teljes kiörlésű kenyér,zabkása,mogyoró), ha többet eszek akkor a hasam kezd csak nőni. Lehet,hogy az a baj,hogy nem eszek elég sok fehérjét? Túl sok húst sem szeretnék fogasztani,mert attól tartok,hogy nem egészséges a sok hús napi szinten. Súlyt kellene növelni? De akkor a derekamat érzem,hogy fáj. Szóval szerintetek mi lenne a járható út?
Az edzés nem lenne kevés, mármint heti 3x teljes test kezdőként bőven jó , csak nem kislány súlyokkal kéne bohóckodni hanem keményen tolni.
2021. jún. 23. 13:18
12/24 A kérdező kommentje:
ez az otthoni edzéstervem: fekvőtámasz saját súly 4*10; 2 súlyzós döntött testű hashoz húzás 4*10 súly: 2*8 kg; oldal emelés 2 súlyzó 4*10 súly: 2*7 kg; bicepsz súlyzó emelés 4*10 súly: 2*9kg; tricepsz nyak mögötti letolás súlyzóval 4*10 súly 9kg; plank kar leengedéssel 4*45 másodperc; guggolás 4*10 súly 10 kg
2021. jún. 23. 13:52
13/24 anonim válasza:
Ha csaj vagy jo lehet, de csak amig belejosz mert am keves a suly, aranytalan is h ugyanannyival evezel, bicepszezel meg guggolsz pl az erdekes.. sztem menj le egy terembe
2021. jún. 23. 14:03
14/24 anonim válasza:
#7 nem azt mondtam, hogy az edzők nem kokszolnak, hanem azt, hogy heti egyszer edzenek egy izomcsoportot🤣De egyébként koksztól függetlenül így van értelme, mert így kellően megdolgozod az izmokat. Én nőként pl heti 2x csinálok intenzív alsótestedzést(combok, fenék, vádli), heti 1x pedig felsőtest, hát, karok, váll, hasazás, de nekem nőként ennyi elég is, férfiaknak viszont külön-külön kell mindent felsőtesten. Mert nyilván neked azon van a hangsúly. Ja és a 10-12 kg súlyokat melyik gyakorlatokhoz használod? Mert nagyon nem mindegy, én a karjaimat most még csak pl 1-3 kg súlyzókkal tudom edzeni, de a lábtolón kinyomok 130 kg-t.
2021. jún. 23. 14:07
15/24 anonim válasza:
Elég fura edzésterv. 4x10 fekvőtámasz az semmi, még bemelegítésnek is gyenge lenne, viszont oldalemeléshez az a 7kg nem olyan vészes kezdőként, a bicepsz és tricepsz is elég jó súly, főleg a nyak mögötti letolás a 9 kilóval nem rossz, aztán a plank 45 másodperce megint harmat gyenge, a guggolás is nagyon gyenge, a többi emelt súlyhoz képest a 10kg semmi.
Olyan, mintha kicsit kövér lennél,az emelt súlyokhoz van némi erőd, viszont ahol az állóképesség kell, ott véged.
2021. jún. 23. 14:28
16/24 anonim válasza:
"Mi a baj? Tudom az edzésfajtákat,miből mennyi kell csinálni"
Ez xar ahogy van. Erősen sejtem, hogy végrehajtás is kuka.
Ez a 4x 10 mindenre ... tök random és kicsi súlyokkal.
A táplálkozásod is hiányos lehet a vitamint meg nem edzés utáni napon kell szedni hanem minden nap (ha már szeded).
Keress valakit aki ért hozzá, hogy helyre tegye a dolgokat.
2021. jún. 23. 15:05
17/24 Lazy Lover válasza:
Rossz az edzés rossz a kaja... Tele a net edzés tervekkel meg étrendekkel
2021. jún. 23. 15:22
18/24 A kérdező kommentje:
naponta kéne szedni a multi és egyéb vitaminokat? nagyon sok edzes terv van amit en csinálok itt fentebb az edzi meg az összes izmom. Milyen más edzés terv kéne? Több fehérje bevitel kellene azt tudom
2021. jún. 23. 20:39
19/24 anonim válasza:
Nem is a fehérjével van a legnagyobb baj , hanem az edzésterv úgy rossz ahogy van , egyszerűen ezt egy kislány is lazán csinálná, nem hogy egy férfi.. Keress egy normális edzéstervet és eddz férfi módjára
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!