Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítő napi 10 km futás...

Testépítő napi 10 km futás mellett hogy marad izmos?

Figyelt kérdés

Ez egy youtuber fickó, egyik videójában mutatta edzéstervét, heti hat napon fut napi 10 km-t, de közben elég izmos.

Pedig ennyi futást legtöbben túl soknak mondanának izomtömeg növelés mellett, nem?

Itt a fickó:

https://www.youtube.com/user/barelifenutrition

2020. aug. 15. 11:41
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
30 erre általában az a válasz szökött jönni, hogy ők nem funkcionális okokból gyurmáznak hanem az esztétikum miatt...
2020. aug. 17. 13:18
 32/55 anonim ***** válasza:
Szokott
2020. aug. 17. 13:18
 33/55 anonim ***** válasza:

31:

Tudom, de nem csak az a baj, hogy nem funkcionális, hanem az is, hogy ha tényleg komolyan gyúrnak, és tényleg komoly izomzatot szednek össze, akkor ha emellett nulla az erőnlétük, az idővel a szívüket is tönkre fogja tenni.

2020. aug. 17. 13:34
 34/55 anonim ***** válasza:
Hát 30-as nem tudom, építkezésen egész nap lapátoltam, talicskát toltam, kicsit samuztam is 10 órán át, nyilván nagyon elfáradtam , de bírtam, viszont nem tudok 20 percet futni. Ilyenkor mi van?
2020. aug. 17. 13:57
 35/55 anonim ***** válasza:
+ Költöztettem bátyámékat, ott is órákon át a csomagok, bútorok a 4.-re, lift nem volt. Az nem is igazán készített ki, nem dőltem ki tőle.
2020. aug. 17. 13:59
 36/55 anonim ***** válasza:
100%

#34 ilyenkor az van, hogy majd 50 évesen szívbeteg leszel vagy esetleg meg is halsz infarktusban.

Nincs ezzel nagy baj, ilyen az átlag magyar.

2020. aug. 17. 17:38
 37/55 anonim ***** válasza:
Te meg az állandó átlagolásod, dekaszuszi. Adod a nagy tanácsokat, irományokat, meg persze néha itt ott egy egy trollkodás közben, amivel nincs is baj.. a baj azzal van, amikor a troll és a "normális" válaszaidnak pont ugyan annyit érnek. Azt már itt párszor bizonyítottad, hogy a kokszoláshoz 'értegetsz', de amúgy közöd sinsc az egészhez, és hülyeséget hülyeségre halmozol. Tudnám minek irkál ide a sok nyomorult, akinek köze sincs a sporthoz, azon kívül persze, hogy mit mikor és hogyan kell beszedni. Ahhoz az egyhez fura mód mind értetek. (Piros jelecskét el ne felejtsétek megnyomni)
2020. aug. 17. 17:45
 38/55 anonim ***** válasza:
Oszt te miről beszélsz? Ki az a dekaszuszi?
2020. aug. 17. 17:49
 39/55 anonim ***** válasza:

36. Na meséld miért is? :)

Napi több órát sétálok, kondizok egészségesen étkezem, alacsony a testzsírom, miért is leszek szívbeteg 50 évesen? :)

2020. aug. 17. 18:52
 40/55 anonim ***** válasza:
66%
Napi több óra séta? Mi vagy te börtönőr?
2020. aug. 17. 18:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!