30 erre általában az a válasz szökött jönni, hogy ők nem funkcionális okokból gyurmáznak hanem az esztétikum miatt...
2020. aug. 17. 13:18
32/55 anonim válasza:
Szokott
2020. aug. 17. 13:18
33/55 anonim válasza:
31:
Tudom, de nem csak az a baj, hogy nem funkcionális, hanem az is, hogy ha tényleg komolyan gyúrnak, és tényleg komoly izomzatot szednek össze, akkor ha emellett nulla az erőnlétük, az idővel a szívüket is tönkre fogja tenni.
2020. aug. 17. 13:34
34/55 anonim válasza:
Hát 30-as nem tudom, építkezésen egész nap lapátoltam, talicskát toltam, kicsit samuztam is 10 órán át, nyilván nagyon elfáradtam , de bírtam, viszont nem tudok 20 percet futni. Ilyenkor mi van?
2020. aug. 17. 13:57
35/55 anonim válasza:
+ Költöztettem bátyámékat, ott is órákon át a csomagok, bútorok a 4.-re, lift nem volt. Az nem is igazán készített ki, nem dőltem ki tőle.
2020. aug. 17. 13:59
36/55 anonim válasza:
#34 ilyenkor az van, hogy majd 50 évesen szívbeteg leszel vagy esetleg meg is halsz infarktusban.
Nincs ezzel nagy baj, ilyen az átlag magyar.
2020. aug. 17. 17:38
37/55 anonim válasza:
Te meg az állandó átlagolásod, dekaszuszi. Adod a nagy tanácsokat, irományokat, meg persze néha itt ott egy egy trollkodás közben, amivel nincs is baj.. a baj azzal van, amikor a troll és a "normális" válaszaidnak pont ugyan annyit érnek. Azt már itt párszor bizonyítottad, hogy a kokszoláshoz 'értegetsz', de amúgy közöd sinsc az egészhez, és hülyeséget hülyeségre halmozol. Tudnám minek irkál ide a sok nyomorult, akinek köze sincs a sporthoz, azon kívül persze, hogy mit mikor és hogyan kell beszedni. Ahhoz az egyhez fura mód mind értetek. (Piros jelecskét el ne felejtsétek megnyomni)
2020. aug. 17. 17:45
38/55 anonim válasza:
Oszt te miről beszélsz? Ki az a dekaszuszi?
2020. aug. 17. 17:49
39/55 anonim válasza:
36. Na meséld miért is? :)
Napi több órát sétálok, kondizok egészségesen étkezem, alacsony a testzsírom, miért is leszek szívbeteg 50 évesen? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!