Testépítő napi 10 km futás mellett hogy marad izmos?
Ez egy youtuber fickó, egyik videójában mutatta edzéstervét, heti hat napon fut napi 10 km-t, de közben elég izmos.
Pedig ennyi futást legtöbben túl soknak mondanának izomtömeg növelés mellett, nem?
Itt a fickó:
https://www.youtube.com/user/barelifenutrition
# 1
De azt mondod az a fizikum nem tartható fenn napi 10 km futás mellett?
# 4
Én is ezt gondolnám logikusnak, mégis akár még edzők is mondják hogy jaj vigyázni azért a sok futással mert elégetjük az izmainkat.
Nem értem a kérdést. A csávó testépítő volt, egyértelműen nem naturál formával és amióta elkezdte a triatléta edzést vesztett sok izmot. A mostani formája naturálként hozhatónak tűnik, de attól még nem biztos, hogy üres.
A futás önmagában nem "égeti" le az izmot, de a nagyon sok kardióedzés jól megemeli a kortizolszintet. Én kardiópárti vagyok, de akkor is meg kell húzni egy határt a mennyiségben, mert a hatásmechanizmusok ellentétesek az izomépítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!